- Jeg holdt på å gi opp

Filmstjernen Michael J. Fox var nære ved å gi opp karrieren.

GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor.
GOD STØTTE: Michael J. Fox har vært gift med kona Tracy Pollan (53) i 25 år, og sammen har de fire barn. Her med tvillingdøtrene Aquinnah Kathleen og Schuyler Frances (18) på Creative Arts Emmy Awards i fjor. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Michael J. Fox (53), kjent fra «Tilbake til Fremtiden» og TV-serien «Spin City» kunne ha endt opp langt unna Hollywood og kjendisfotografer.

TV-stjernen holdt nemlig i 1982 på å gi opp drømmen om å jobbe som skuespiller.

Fox mistet rolle etter rolle til kollegaen Matthew Broderick og var i en periode inne på tanken å flytte tilbake til Canada. Det skriver New York Posts Page Six.

I 1982 var Michael i begynnelsen av karrieren og jaktet desperat en jobb i Los Angeles.

80-TALLS STJERNE: Michael J Fox ble kjent over hele verden gjennom de populære «Tilbake til fremtiden»-filmene. Foto: AP/Scanpix
80-TALLS STJERNE: Michael J Fox ble kjent over hele verden gjennom de populære «Tilbake til fremtiden»-filmene. Foto: AP/Scanpix Vis mer

- Jeg hadde gjeld, telefonen min var sperret og jeg solgte deler av sofaen min. Jeg var forberedt på at jeg kanskje måtte reise tilbake til Canada og jobbe sammen med broren min på en byggeplass, sier filmstjernen i intervjuet.

Men Michaels flaks snudde da han prøvespilte for en rolle i TV-serien «Fem i familien».

- Jeg gikk på en audition for «Fem i Familien». De ville i utganspunktet ha Matthew Broderick. Han fikk som oftest gå først inn på auditionen og du kunne høre hvordan de tok hverandre i hendene. Jeg mistet alltid jobber til Matthew Broderick, sier Fox til avisen.

Men denne gangen var det Michael som fikk rollen. En rolle som han senere ble belønnet med en Emmy for innsatsen for.

I 1991 fikk Hollywood-stjernen Michael J. Fox (52) den tøffe beskjeden om at han hadde Parkinsons.

Fox avslørte først sykdommen for offentligheten i 1999, og året etter la han skuespillerkarrieren på is. Senere har han gjort en rekke gjesteopptredener i ulike TV-serier, samt lånt ut stemmen sin til flere filmer.

Nå er 52-åringen tilbake for fullt, og i slutten av september hadde hans nye komiserie «The Michael J. Fox Show» premiere i USA.

LES OGSÅ: - Jeg drakk alene hver eneste dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer