- Jeg holdt på å gi meg

Men nå er det bare én ting som kan få Britney Spears til å slutte med musikken.

VISER SIN SEXY SIDE I VIDEOER: Slik ser Britney Spears ut i videoen til sin nye låt «Work Bitch». Foto: Stella Pictures
VISER SIN SEXY SIDE I VIDEOER: Slik ser Britney Spears ut i videoen til sin nye låt «Work Bitch». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag forrige uke debuterte Britney Spears (32) på scenen foran et utsolgt publikum i Las Vegas.

Men det har ikke alltid vært like sikkert at Britney igjen skulle tre opp igjen på scenen og holde konserter.

- Jeg har vurdert å legge opp, men det virker som om dette er noe som passer bra for meg for øyeblikket. Jeg elsker det jeg gjør. Hvis jeg skulle få et barn til, eller noe i den duren, ville jeg mest sannsynlig flytte tilbake til Lousiana. Jeg savner virkelig Louisiana. Jeg savner menneskene. Jeg savner maten. Jeg savner hvordan livet fungerer der, hvordan alt er så enkelt. Det er ikke noe trafikk der slik som det er i Los Angeles. Det er veldig fint, sier Britney til E!News ifølge Contactmusic.com.

SNAKKER OM KJÆRESTEN: Da Britney Spears gjestet Ellen DeGeneres Show fortalte hun om hvordan hun forelsket seg i David Lucado. Her er de to sammen på fotballkampen til sønnen til Britney. Foto: Daniel Robertson/startraksphoto.
SNAKKER OM KJÆRESTEN: Da Britney Spears gjestet Ellen DeGeneres Show fortalte hun om hvordan hun forelsket seg i David Lucado. Her er de to sammen på fotballkampen til sønnen til Britney. Foto: Daniel Robertson/startraksphoto. Vis mer

Sangeren skal ifølge nettstedet TMZ.com, ha signert en gigantisk avtale med Planet Hollywood om en rekke konserter i «Syndens by». Spears skal angivelig få nærmere to millioner kroner per konsert.

Kontrakten strekker seg over to år og 48 konserter i året. Totalt vil popstjernen sope inn litt over 88 millioner kroner per år.

Konsertinntektene blir derimot småpenger i forhold til det den ubestridte Las Vegas-dronningen Celine Dion (45) tjener per show.

TJENER GODT: Celine Dion blir regnet som dronningen av Las Vegas med sin enorme inntekter fra scenen. Foto: All Over Press
TJENER GODT: Celine Dion blir regnet som dronningen av Las Vegas med sin enorme inntekter fra scenen. Foto: All Over Press Vis mer

Den canadiske sangfuglen tjener ifølge TMZ nærmere tre millioner per konsert. Celine spiller derimot 70 konserter i året og har dermed en mer hektisk ukeplan enn det Britney kommer til å få.

- Hun gleder seg veldig til å opptre og vise alle at hun virkelig er i toppform, sier en kilde til avisen The Las Vegas Sun.

- Hun er mentalt og fysiskt 100% klar for Las Vegas-konsertene.

LES OGSÅ:   Britneys virkelige stemme avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer