<strong>SINT:</strong> Kjersti Grini irriterte seg stort over Lillian Müller under "71 Grader Nord". Men etterhvert ble de gode venner. Foto: TVNorge
SINT: Kjersti Grini irriterte seg stort over Lillian Müller under "71 Grader Nord". Men etterhvert ble de gode venner. Foto: TVNorge Vis mer

- Jeg holdt på å eksplodere

Men "71 Grader Nord"-deltagerens irritasjon utviklet seg til et godt vennskap.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere håndballspilleren Kjersti Grini (38) tok raskt kommandoen i "71 Grader Nord". Gjentatte ganger fikk hun utbrudd mot Lillian Müller (58), som hun mente sinket resten.

- Jeg holdt på å eksplodere. Men det var bare under den første delen av turen. På det tidspunktet skjønner jeg ikke hvor langt der er, sier hun til Seher.no.

Klagingen og kommanderingen ga Grini tilnavnet "Obersten". I ettertid avslører Grini at hun synes det ble litt for mye fokus på hennes lederegenskaper.

- Det var veldig pinlig å se det på TV i ettertid. Jeg er jo i et helt annet gir enn de andre. Det blir nok noen lange uker fremover, sier hun.

Det var først etter at den første turen hadde vart i noen timer at Grini først innså hvor sprek den tidligere playmaten var.

- Hun imponerer meg noe så sykt. Hun både imponerer og irriterer. Jeg hadde nok mast litt mye, og til slutt gikk vi bare og holdt hverandre i hånda. Jeg fikk jo dårlig samvittighet til slutt, og hadde nok ikke greid det der selv når jeg blir 58 år gammel, sier hun til Seher.no.

Og Müller selv forteller til Seher.no at hun syntes det var helt greit å bli kommandert rundt omkring.

- Jeg er bare glad for at hun maste, jeg. Hun var Oberst og jeg var menig. Så jeg lot henne kommandere meg omkring.

Det som overrasket Kjersti Grini mest var savnet av familien. Eller rettere sagt mangelen på savn.

- Akkurat det var verst på forhånd. Sara hadde jo akkurat fylt ti måneder og Philipm var to år. Jeg tenkte: "Dette kommer ikke til å gå". Men da vi var på tur, tenkte jeg knapt på ungene eller samboern én gang. Det hadde jeg aldri trodd.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var veldig pinlig å se det på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer