- Jeg holdt på å dø

George Michael trodde han ikke ville overleve jula.

SLITEN: Det var en medtatt George Michael som fredag møtte pressen utenfor sitt hjem i London, etter at han i en måned har ligget på sykehus i Østerrike med en alvorlig lungebetennelse. Foto: Fame Flynet
SLITEN: Det var en medtatt George Michael som fredag møtte pressen utenfor sitt hjem i London, etter at han i en måned har ligget på sykehus i Østerrike med en alvorlig lungebetennelse. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: George Michael (48) skuffet mange fans da han måtte avlyse en rekke konserter fordi han ble syk og lagt inn på sykehus i Wien, rett før han skulle starte på sin siste turné i november.

Nå avslører imidlertid George Michael selv at tilstanden hans var så ille at det raskt kunne blitt slutt på både karrieren og livet hans etter at han pådro seg en form for lungebetennelse.

- Jeg holdt på å dø. Jeg fikk en form for lungebetennelse og legene brukte tre uker på å holde meg i live, sa George Michael fredag til pressen utenfor sitt London-hjem, ifølge MSNBC.com.

Michael - som sammen med Andrew Ridgley i bandet Wham ga ut juleklassikeren «Last Christmas» - hevder han nå er lykkelig over julen 2011 ikke ble hans siste noensinne.

- Jeg er veldig svak, men føler meg fantastisk. Det var den verste måneden i mitt liv, men jeg er veldig heldig som er her. Var jeg ikke en troende før, så er jeg det nå.

George Michael hevder han planlegger å ta opp igjen turnéplanene så fort han føler seg frisk nok. Han hevder han også vil holde en spesiell konsert for legene som reddet livet hans.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Eksen kom på sykebesøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer