- Jeg holdt på å dø

TV-profilen Knut Borge takker legene for at fremdeles er i live.

GJEST: I fjor var Knut Borge med i det populære debattprogrammet Trygdekontoret på NRK. Her sammen med komiker Else Kåss Furuseth. Foto: Stella Pictures
GJEST: I fjor var Knut Borge med i det populære debattprogrammet Trygdekontoret på NRK. Her sammen med komiker Else Kåss Furuseth. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det har vært en tøff vår for Knut Borge (63). Den folkekjære programlederen ble i hui og hast kjørt i ambulanse etter å ha gått med en ubehandlet lungebetennelse i ett år.

Legene har senere fortalt at det sto om livet, og Knut måtte ligge i respirator og kunstig koma på sykehuset.

- Jeg fikk en skikkelig smell, og holdt på å dø. Hjertet mitt tålte ikke lungebetennelsen. Jeg var virkelig ille ute og var bevisstløs i flere døgn, avslører Knut i et intervju i Se og Hør denne uken.

Knut innrømmer at han burde ha gått til legen for lenge siden.

- Jeg trodde lungebetennelsen ville gå over av seg selv. Den kom og gikk, men så i april var det fullstendig blokkering. Det var virkelig akutt, men legene har vært kjempeflinke, sier han til Se og Hør.

I denne ukens Se og Hør kan du lese mer om Knut Borges kamp mot sykdommen.

LES OGSÅ: Linnea Dale har fått ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer