ROMANTISK OVERRASKELSE: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby giftet seg i februar 2009. Da kjendisstylisten kom hjem fra jobbreise fredag, overrasket ektemannen han med en kjærlighetserklæring i blekk.  Foto: Se og Hør
ROMANTISK OVERRASKELSE: Jan Thomas og Christopher Mørch Husby giftet seg i februar 2009. Da kjendisstylisten kom hjem fra jobbreise fredag, overrasket ektemannen han med en kjærlighetserklæring i blekk. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg holdt på å dø

Jan Thomas fikk sjokk av ektemannens kjærlighetstatovering.

SEOGHØR.NO: Jan Thomas (46) ante ingenting om ektemannens påfunn da han kom hjem fra en to dager lang jobbreise fredag.

- Christopher smilte så lurt da jeg kom hjem… Så la jeg merke til tatoveringen på armen. Jeg holdt på å dø! Jeg ble så rørt – helt svimmel, forteller kjendisstylisten.

- Christopher er veldig omtenksom, men det er jeg som er den romantiske av oss. Så dette hadde jeg ikke ventet.  

- Jeg holdt på å dø

I februar til neste år er det fem år siden Jan Thomas og Christopher Mørch Husby (24) giftet seg på en luksussuite på Grand Hotel i Oslo. Christopher bestemte seg for å markere den store dagen på forskudd med en kjærlighetserklæring på armen.
Jan Thomas er svært stolt over ektemannens romantiske tatovering. Det tok ikke lang tid fra han fikk se den for første gang, til han la ut et bilde på Instagram med teksten «Se hva prisen min overrasket meg med i dag».

- Jeg smiler så fælt at jeg har helt vondt i kjeven. Spørsmålet er bare, hvordan skal jeg klare å overgå dette?

Litt senere la Christopher ut et bilde av seg selv i tatoveringsstolen med kommentaren «No pain no gain». Ellers er han ordknapp når han får spørsmål om hvorfor han tok tatoveringen:

- Jeg lever i nuet.

 

- Jeg holdt på å dø

LES MER: Bli med på fotoshoot med Jan Thomas og årets best kledde