- Jeg holder på å gråte meg ihjel

Realitystjernen Maria Montazami i sorg etter dødsfall i familien.

I SORG: Hele Montazami-familien skal være i sorg etter Bellas død. Foto: All Over Press
I SORG: Hele Montazami-familien skal være i sorg etter Bellas død. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Maria Montazami (48), kjent fra «Svenska Hollywoodfruer», og hunden Bella (7) var bestevenner i syv år.

Bella ha i det siste året hatt sviktende helse, og blitt rammet av flere allergier. Natt til lørdag tapte Montazamis hund kampen mot sykdommen.

- Det skjedde nå nettopp. Det er forferdelig. Jeg holder på å gråte meg ihjel. Vi er kjempe triste, sier realitystjernen til Aftonbladet.

KNUST: Det er forferdelig. Jeg holder på å gråte meg ihjel. Vi er kjempe triste, sier realitystjernen til Aftonbladet. Foto: All Over Press
KNUST: Det er forferdelig. Jeg holder på å gråte meg ihjel. Vi er kjempe triste, sier realitystjernen til Aftonbladet. Foto: All Over Press Vis mer

Ifølge avisen er Montazami merkbart beveget når hun snakker om Bella, og skal ved flere anledninger bryte ut i gråt.

- Hun var så snill og glad, og kunne hoppe og rulle rundt, hoppe gjennom hopperinger. Det føles tomt. Bella var en stor del av familien. Vi fikk ikke en gang si adjø. Men vi reiste til veterinæren og klappet på henne på morgenen, sier Maria til avisen.

Maria har ingen planer om å skaffe seg en ny hund. For henne og ektemannen Kamran er det viktigste nå å gi Bella et fint farvel.

- Jeg går bare her og gråter. Hele familien gråter, til og med Kamran. Men det beste av alt er at vi skal begrave henne her hjemme, i hagen. Det føles trygt og godt, sier Maria til Aftonbladet.

LES OGSÅ:   - Jeg følte meg kjempestygg som ung

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer