- Jeg holder meg unna røde løpere

Ingrid Bolsø Berdal synes ikke oppmerksomheten er det beste med skuespillerjobben.

KINO OG TEATERAKTUELL: Ingrid Bolsø Berdal står for tiden på scenen på Det Norske Teateret, og fra 11. februar blir hun å se på kino i fiilmen «Jeg reiser Alene». Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås
KINO OG TEATERAKTUELL: Ingrid Bolsø Berdal står for tiden på scenen på Det Norske Teateret, og fra 11. februar blir hun å se på kino i fiilmen «Jeg reiser Alene». Foto: Seher.no/Kirsti Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Ingrid Bolsø Berdal (31) blir ansett som en av Norges vakreste skuespillerinner, men 31-åringen selv er ikke så opptatt av å vise seg fram og være i rampelyset.

- Jeg holder meg stort sett unna røde løpere, så lenge jeg ikke lanserer egen film. Men det er en underlig del av yrket. Jeg er skuespiller for å fortelle historer til folk, ikke på grunn av alt det andre rundt som det fører med seg. Jeg er ikke en av de som går så mye på sånne fester, men av og til tenker jeg at det ville vært artig å hatt et mer avslappet forhold til det, innrømmer hun til Seher.no.

For et par år siden ble blondinen kåret til Norges mest sexy trønder av Adresseavisen i forbindelse med «Ut-Awards». Men Bolsø Berdal innrømmer at hun ikke alltid føler det stemmer.

- Det er morsomt med sånne ting, det har jeg ingenting imot. Men jeg går ikke rundt å føler meg som den mest sexy trønderen, for å si det mildt.


Bolsø Berdal er for tiden aktuell i «Jeg reiser Alene», hvor hun spiller mot Rolf Kristian Larsen (27). I tillegg spiller hun i «Frøken Else» på Det Norske Teateret.

«Jeg reiser Alene» kommer på kino fra 11. februar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kjekt å kysse Ingrid