- Jeg hisset meg opp noe grønnjævlig

Mina Hadjian får bismak i munnen når folk behandles dårlig...

ILLSINT: - Dersom noen blir sinte av å bli lurt på denne måten, eier de ikke selvironi, sier Mina Hadjian som ble rundlurt. Foto: TV2
ILLSINT: - Dersom noen blir sinte av å bli lurt på denne måten, eier de ikke selvironi, sier Mina Hadjian som ble rundlurt. Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO:  Mina Hadijan (34), kjent fra blant annet NRK Radio og fra Studio 5, er en av to som på torsdag blir lurt av Jan Fredrik Karlsen i beste sendetid. Det som starter som en hyggelig veninnelunsj med Martine Aurdal ender i katastrofe.

De to venninnene er på Bølgen & Moi og blir servert av en klønete, homofil servitør.

Får bismak
«Hovmesteren» har ventet lenge på en god grunn til å bli kvitt servitøren, og kløningen gjør at han sparker vedkommende rett foran nesen på Mina.

- Jeg får bismak i munnen når folk behandles dårlig eller urettferdig, jeg tåler det ikke , sier Mina Hadjian til Seher.no

Det eneste som er verre er urettferdig behandling av de Mina som beskriver som «de usynlige» i samfunnet.


Kompliment
- Jeg har jo selv sittet i sofaen og sett slike «skjult kamera»-programmer og tenkt «Ja , særlig åsseen er det mulig?» Men nå som jeg er blitt lurt selv må jeg bare bøye meg i støvet for teamet til «Lurt av Karlsen».

Og Martine som kjenner meg så godt har jo virkelig imponert meg. Så mye god research! Jeg er imponert over hvordan hun har greid å holde dette hemmelig og at hun greide å holde masken under hele greien, sier Hadjian.

Det at hele Norge nå snart får se Mina bli rundlurt på TV driter hun i.

- Dersom noen blir sinte av å bli lurt på denne måten, eier de ikke selvironi. Men jeg skal ta meg en tur ut når det sendes, fordi jeg kommer til å bli så flau. Det tok helt av, jeg gikk jo på alt. Og jeg hisset meg opp noe så grønnjævlig, sier hun.


«Lurt av Karlsen» har premiere på TV 2 torsdag klokken 20.00.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Trodde at han skulle bli kulturminister