- Jeg havnet ikke i seng med henne

Boksemesteren slår tilbake mot sex-ryktene.

FLØRTET: - Først hadde han armen rundt henne, noen minutter etterpå følte han seg sikrere og berørte magen hennes, sier en ikke-navngitt kilde om den påståtte flørten mellom Katie Price og Amir Khan før helgen. Foto: All Over Press
FLØRTET: - Først hadde han armen rundt henne, noen minutter etterpå følte han seg sikrere og berørte magen hennes, sier en ikke-navngitt kilde om den påståtte flørten mellom Katie Price og Amir Khan før helgen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere i år begynte ryktene å gå om at boksemesteren Amir Khan (24) var mannen som hadde ødelagt Katie Price' (32) ekteskap. Nå har ryktene gjenoppstått etter at de to skal ha flørtet heftig med hverandre under en fest i forkant av Oscar-utdelingen.

Men ifølge den britiske avisen The Sun gikk Khan søndag online og slo tilbake mot ryktene overfor sine fans.

«Hvis noe kommer ut om at jeg og Katie Price har vært på et Oscar-party og tilbrakt natten sammen, så er dette ikke sant. Jeg gikk alene til sengs klokka 23 og var oppe igjen klokka 8 for å trene. Bare for å gjøre det klart», skriver 24-åringen, ifølge avisen.

Andre gjester på festen som ble avholdt på London Hotel like ved Sunset Boulevard i Hollywood, forteller derimot at Jordan som hun populært kalles, og Amir, ikke klarte å holde hendene borte fra hverandre.

- Det var ingen tvil hos noen i rommet at noe var på gang mellom Katie og Amir. Først hadde han armen rundt henne, noen minutter etterpå følte han seg sikrere og berørte magen hennes. Hun elsket det, forteller en ikke-navngitt kilde til The Sun.

En annen kilde hevder at de to skal ha forlatt fredagens fest hver for seg, etter Khans eget ønske.

- Amir insisterte på at de gikk ut hver for seg. Dermed gikk hun ut først mens han fulgte etter litt senere...

Ryktene og avisskriveriene til tross: Jordan, som har skilt lag med Alex Reid, tilbakeviste søndag også påstandene. De to er bare venner, mener hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne mannen ødela ekteskapet