- Jeg hatet trettiårene

Nå har Jennifer Aniston det mye bedre, men tenker ikke på å bli mamma.

TENKER IKKE PÅ BARN: Superstjernen forklarer at hun ennå ikke stresser med å få barn. Dersom det skjer, så skjer det. Foto: All Over Press
TENKER IKKE PÅ BARN: Superstjernen forklarer at hun ennå ikke stresser med å få barn. Dersom det skjer, så skjer det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jennifer Aniston har blitt 43 år gammel, og synes så langt at førtiårene har vært fantastiske. Samme mening har hun derimot ikke om de ti årene før det.

- Førti er kjempebra. Men du store som jeg hatet trettiårene, sier hun ifølge nettstedet Female First.

Superstjernen har vært sammen med kjæresten Justin Theroux siden mai i fjor. Men selv om paret ikke ønsker å snakke om privatlivet, virker det som om begge er veldig fornøyd med situasjonen.

- Jeg forstår at folk er interesserte i vårt privatliv, men foruten å si at jeg er lykkelig, kommer jeg ikke til å snakke om det. Det blir som å bygge sitt eget torturapparat, sa Theroux nylig til New York Post.

Theroux og Aniston har jobbet sammen med filmen «Wanderlust». Men barn har ennå ikke vært noe tema for paret.

- Jeg tenker fortsatt at dersom det skjer, så skjer det. Jeg tenker ikke at jeg må ha barn. Det perfekte liv for meg er vel litt klisjé. Man har det perfekte hus og den perfekte mannen, men barn... Barn er rotete, sier hun.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Derfor nekter han å snakke om Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer