<strong>VANT OVER KREFTEN:</strong> Programleder Anbjørg Sætre Håtun gikk gjennom strålebehandlinger og operasjoner og ble tilslutt frisk.  Foto: TV3
VANT OVER KREFTEN: Programleder Anbjørg Sætre Håtun gikk gjennom strålebehandlinger og operasjoner og ble tilslutt frisk. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg hatet livet mitt

Sykdommen gjorde Anbjørg Sætre Håtun fortvilet og foraktfull overfor sin egen kropp.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Anbjørg Sætre Håtun (38) er aktuell som programleder i TV3s høstsatsing «Det blir bedre», der hun skal intervjue kjente mennesker om vanskelige livserfaringer.

I 2004 gikk Håtun selv gjennom en mørk periode, da hun fikk beskjed om at hun hadde brystkreft. I et nytt intervju i KK, som er i salg fra fredag, forteller en åpen og ærlig Anbjørg at hun begynte å mislike kroppen sin da hun fikk kreft.

-
Jeg har alltid vært glad i kroppen min. Fornøyd med den, stolt av den og takknemlig for at den har båret meg gjennom livet. Men da jeg fikk påvist kreft, begynte jeg å forakte den, sier Annbjørg til KK.

På dette tidspunktet jobbet Håtun som programleder i NRK-programmet “Puls”, og forteller at hun følte seg for travel til å bli syk.

- Jeg er i full jobb, jeg har et aktivt sosialt liv, jeg ønsker meg barn, jeg vil oppleve verden. Jeg kan ikke bli syk nå. Det er ikke lov. Jeg har ennå så mye jeg skal utrette.

Smerter og strålebehandling tærte på humøret og 38-åringen følte at kroppen sviktet henne.

- Jeg var så ille plaget at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av tankene mine. Livet var en tilstand av konstant fortvilelse. Og jeg hatet skjebnen min. Jeg hatet livet mitt. Og jeg hatet det faktum at jeg var alvorlig syk.

Etter tre operasjoner og seks uker med strålebehandling,  lærte Anbjørg seg å like kroppen sin igjen, og er i dag helt frisk.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, hun er ikke gravid  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer