- Jeg hatet kroppen min

Nå snakker filmstjernen ut om slankemarerittet.

SNAKKER UT: Christina snakker ut om den tunge tiden. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Christina snakker ut om den tunge tiden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Christina Ricci (30) avslører i et nytt intervju at hun gjennom flere år hatet sin egen kropp.

Stjernen, som er kjent fra blant annet filmer som «Sleepy Hollow» og «Addams Family», kjempet mot spiseforstyrrelser i flere år etter at hun først slo gjennom.

Det førte til at hun ikke klarte å se seg selv i speilet, fordi selvtilliten var helt på bunn.

- I flere år hatet jeg kroppen min. Jeg dekket til speilene i huset. Jeg kunne bokstavelig talt ikke ha et speil på mitt eget rom, sa hun ifølge Showbizspy.com.

Selv om Ricci nå er over problemene, og har kommet seg videre i livet, liker hun fortsatt ikke å se sitt eget speilbilde.

- Jeg kan fortsatt ikke sitte på en restaurant eller et annet sted der jeg ser mitt eget speilbilde. Da blir jeg helt paranoid.

30-åringen forteller at rollen hennes i filmen «Black Snake Moan», der hun spilte mot Samuel L. Jackson, hjalp henne til å komme over problemene. Mye av grunnen var at hun stort sett viste seg i bare undertøyet i samtlige scener.

- For å klare det, måtte jeg bare legge vekk alt av usikkerhet på hylla, fordi jeg føler at man fort kan se det i enkelte nakenscener.

Tidligere har Ricci fortalt at hun på det meste var nede i 35 kilo.

- Jeg har et sterkt konkurranseinstinkt og skulle spille inn film sammen med tre andre jenter. Jeg ville se bedre ut enn dem, sa Christina tidligere til The Times Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ricci levde i anoreksi-helvetet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer