- Jeg hatet hvordan jeg så ut

«Pussycat Dolls»-stjernen Nicole Scherzinger slet med bulimi åtte år holdt problemene skjult for familie og venner.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Pussycat Dolls»-stjernen, Nicole Scherzinger (34) innrømmer i en mini-dokumentar på VH1 at hun har slitt med bulemi. Det var i perioden etter suksessen med gruppen «Pussycat Dolls» at sangeren skal ha fått et sammenbrudd.

- Jeg gikk tilbake til rommet mitt, jeg var alene, så jeg gjorde bare ting, sier hun til «VH1s Behind the Music». Bulimien var min avhengighet. Skade meg selv var min avhengighet.

I mini-dokumentaren forteller sangeren og den tidligere «X-Factor»-dommeren at hun syns det er flaut å snakke om sin åtte år lange kamp mot bulimi.

- Jeg snakket aldri om det. Jeg ville ikke være et offer, og jeg ville ikke at familien min skulle få vite om det, fordi det hadde knust dem.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Men smerten var ekte. Problemene startet i 2003, da hun for første gang mottok sitt første sceneantrekk til en «Pussycat Dolls»-konsert.

- Jeg ble virkelig kvalm av å se på meg selv. Jeg hatet hvordan jeg så ut. Jeg har aldri følt meg så ensom som jeg gjorde da.

Scherzinger er for øyblikket lykkelig sammen med Formel 1-kjæreste Lewis Hamilton. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Fikk dødstruslet etter «X-Factor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer