- Jeg hatet ham mer og mer

Den norske skuespilleren Aksel Hennie likte ikke rollefiguren sin.

HATET HAM: Aksel Hennie mener karakteren hans i «Hodejegerne» er alt han selv ikke vil være og hatet ham da han leste manus.  Foto: Erik Aavatsmark / Friland
HATET HAM: Aksel Hennie mener karakteren hans i «Hodejegerne» er alt han selv ikke vil være og hatet ham da han leste manus. Foto: Erik Aavatsmark / Friland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Aksel Hennie (36) gjør internasjonal suksess om dagen som rekrutteringsagenten Roger Brown i «Hodejegerne». I et intervju med det britiske bladet Idol Magazine forteller skuespilleren at han synes rollefiguren var svært usympatisk.

- Jeg hatet ham da jeg leste de fem første sidene i manuskriptet. Han var alt jeg ikke vil være; han går i skreddersydde dresser, bedrar konen sin, stjeler og lyver. Det er alt jeg ikke vil være i en person, ettersom jeg leste side to og tre hatet jeg ham mer og mer, sier Hennie til Idol.

Filmen er basert på krimforfatter Jo Nesbøs roman «Hodejegerne», om kunsttyven Roger Brown som etter hvert roter seg inn i et farlig kriminelt miljø. Hennie fikk mer sympati med Brown etter hvert som han lese manus.

- På side 6 og 7 begynner han å få problemer og jeg tenkte «Ja, det fortjente han», men fra side 12 tenkte jeg «Det er nok nå, han har fått nok». Han får etter hvert så mange problemer at jeg begynner å heie på ham og bli glad i ham.

Hodejegerne gjør det bra i flere land og Hollywoodstjernen Mark Wahlberg skal være i forhandlinger om å kjøpe rettighetene til filmen. Hennie synes det er gøy at så mange er interessert i den norske filmen.

- Jeg laget den fordi det er en viktig film, så vær så god å lag den på nytt. Jeg håper en veldig, veldig flink skuespiller tar min rolle så jeg kan lære fra mine feil, sier han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Et stor kompliment at han mener jeg er sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer