HAR ENDRET SYN: Den velkjente reality-stjernen har flere ganger i løpet av den siste tiden vist seg stolt fram og fortalt hvor mye hun liker kroppen sin. Foto: Twitter
HAR ENDRET SYN: Den velkjente reality-stjernen har flere ganger i løpet av den siste tiden vist seg stolt fram og fortalt hvor mye hun liker kroppen sin. Foto: TwitterVis mer

- Jeg hatet formene mine

Reality-stjernen lå gråtende i badekaret...

SEHER.NO: Reality-stjernen Kim Kardashian (29) pryder forsiden av magasinet Shape denne måneden, og gir i den anledning et intervju, der hun blant annet forteller at hun hatet kroppen sin da hun var i puberteten.

- Jeg var den første jenta i klassen som brukte BH. Jeg husker at jeg gråt i badekaret. Jeg tenkte at alle vennene mine var superslanke, sier 29-åringen til magasinet.

Grunnen var at stjernens pubertetsperiode begynte tidligere enn for klassekameratene. Og Kardashian forsøkte febrilsk å stoppe utviklingen.

- Jeg tok en vaskeklut med varmtvann, og la den over brystet mitt. Deretter ba jeg: «Vær så snill og ikke la dem bli større. De gjør meg flau».

Den amerikanske stjernen forteller at hun forandret syn på seg selv etter å ha tatt en alvorsprat med sin mor, Kris Jenner.

- Hun hjalp meg med synet mitt. Jeg har kvinnelige former og det kommer aldri til å forandre seg, så jeg kan like så godt begynne med å akseptere dem.

29-åringen snakket nylig ut om Playboy-bildene hun stilte opp i for snaue tre år siden. Også det var etter en prat med moren sin.


- Jeg angrer på at jeg stilte opp for Playboy. Det var ukomfortabelt. Moren min ba meg om å gjøre det, og sa at de kanskje aldri ville spørre meg igjen. «Showet er ikke på lufta ennå. Ingen vet hvem du er. Gjør det, så vil du få tatt alle disse vakre bildene du kan se på når du kommer på min alder», sa Kardashian ifølge Contactmusic.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får drapstrusler etter tenåringsflørt