UTFORDRER: Skateglade Ida Holmen er en av fire utfordrere i "Farmen". Målet hennes var å lage bråk - og det fikk hun til. Foto: Øystein Kvanneid
UTFORDRER: Skateglade Ida Holmen er en av fire utfordrere i "Farmen". Målet hennes var å lage bråk - og det fikk hun til. Foto: Øystein KvanneidVis mer

- Jeg hatet alle som var der

- Desto mer "bitch" og ekkel jeg var, desto mer gira ble jeg.

SEHER.NO: Det er blant annet 26 år gamle Ida Holmen fra Vikhammer som kommer inn som utfordrer i "Farmen".

Se alle de fire utfordrerne her!

Tacky.no skriver at Holmen gikk inn for å lage mest mulig bråk, og at det særlig var Catharina, som saboterte ukesoppdraget lørdag, Pedersen gikk løs på.

Ida forteller at hennes deltagelse i programmet vil skape så mye blest at hun har rømt landet!

Slik forteller hun nettsiden hvordan brøt hun ned de andre deltagerne:

- Jeg ble sendt inn i "Farmen" for lage litt bråk, og det var akkurat det jeg gjorde. Tror jeg blir framstilt som en "bitch", og det er mulig jeg vil få status som den nye Christer Falck. Det er fordi jeg snakker mye dritt om de andre deltagerne, og baksnakking er min største hobby i "Farmen", forteller Holmen.

Ida sier hun forsøkte å være ydmyk, men at hun sprakk etter to timer!

- Da fant jeg ut at jeg hatet alle som var der, særlig de andre jentene. Den jeg snakket mest dritt om var Catharina. Jeg fikk som mål bryte henne ned psykisk, og det greide jeg, sier hun.

26-åringen mener det beste med å bli med i programmet, var at hun fikk være en del av et samfunn der hun kunne være så mye drittsekk som hun ønsket...

- Alt var lov, det fantes ingen regler og normer for hvordan man skulle oppføre seg. Desto mer "bitch" og ekkel jeg var, desto mer gira ble jeg.

Etter at innspillingen av "Farmen" var ferdig, innså hun at det var best å rømme landet.

Hun satte seg på et fly til Biarritz i Sør-Frankrike.

-  Jeg har hørt at man blir C-kjendis etter å ha vært med på "Farmen" i ca. seks måneder, og derfor har jeg planlagt å bo i Frankrike i seks måneder inntil dette helvete er over, sier hun.

På Tacky.no kan du se videointervju med den skateglade jenta. Her avslører hun blant annet hvem som hadde sex under innspillingen - og hva hun selv fant på.

Se intervjuene her (link til videoene nederst på siden).

"Farmen" sendes på TV 2 mandager, onsdager og lørdager klokken 20.

LES OGSÅ: Valgte kjæresten foran "Farmen"