- Jeg hatet å kjenne blodsmaken i munnen

VM-programlederen ga opp drømmen om en idrettskarriere i ung alder.

SKAL LEDE SKI-VM: Anne Rimmen og Pål Gordon Nilsen er studioverter på Marienlyst under ski-VM Val di Fiemme. Foto: Ole Kaland, NRK
SKAL LEDE SKI-VM: Anne Rimmen og Pål Gordon Nilsen er studioverter på Marienlyst under ski-VM Val di Fiemme. Foto: Ole Kaland, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-programlederene Anne Rimmen (30) og Pål Gordon Nilsen (38) går en travel tid i møte.

Profilene skal den kommende måneden lede sendingene fra fire verdensmesterskap på fire uker, henholdsvis VM i skiskyting, langrenn, skøyter og alpint.

Pål Gordon har selv tidligere konkurrert aktivt i langrenn, men sier til NRK.no at han ga opp drømmen i ung alder.

- Jeg konkurrerte en del i langrenn til jeg ble 15 år, men hatet å bli sliten og kjenne blodsmaken i munnen, så jeg skjønte jo tidlig at jeg aldri kom til å bli god.

- Men langrenn er kanskje sporten som ligger hjertet mitt aller nærmest, så Ski-VM kommer til å bli en fantastisk avslutning på en hektisk måned, sier Nilsen til NRK.no.


I 2010 avslørte Pål Gordon til Se og Hør at hans store sportsinteresse også har påvirket hans barn.

Nektet sønnen Liverpooldrakt
Som ihuga tilhenger av det engelske fotballaget Manchester United, nektet han nemlig å kjøpe en drakt fra lagets rivaler, Liverpool, til sønnen.

– Han hadde hørt av de eldre gutta i barnehagen at Liverpool var bedre enn Manchester United. Jeg sa at han kunne få hva som helst annet.

- Liverpool gikk rett og slett ikke! Jeg fikk overtalt ham til å velge en Brasil-drakt i stedet. Da følte jeg meg litt som en dårlig far, men det stakk så dypt sa Nilsen til Se og Hør.

LES OGSÅ:   Nektet sønnen Liverpool-draktVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer