- Jeg hater utseendet mitt

Arnold Schwarzenegger er ikke fornøyd med det han ser i speilet.

GJØR COMEBACK: De siste årene har Arnold Schwarzenegger vært guvernør i California. Nå har han planer om å gjøre comeback i Hollywood og leser for tiden tre mulige manuskripter.  Foto: Stella Pictures
GJØR COMEBACK: De siste årene har Arnold Schwarzenegger vært guvernør i California. Nå har han planer om å gjøre comeback i Hollywood og leser for tiden tre mulige manuskripter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere «The Terminator» og «Commando»-skuespilleren Arnold Schwarzenegger (63) ble sett på som et sexsymbol i sine yngre dager. Nå innrømmer 63-åringen at han ikke liker sin nye, eldre kropp.

- Jeg føler meg fæl når jeg ser meg i speilet. Jeg konkurrerer ikke, tar ikke av meg t-skjorten og prøver ikke å selge kroppen min. Men når jeg står foran speilet og ser på meg selv så tenker jeg: Hva skjedde? Jeg hater utseendet mitt, forteller skuespilleren åpenhjertig, ifølge showbizspy.com

De siste årene har Arnold vært guvernør i California. Nylig fortalte 63-åringen at han har planer om å komme tilbake til Hollywood og gjøre film-comeback. 

- Jeg leser for tiden tre manuskripter. Jeg må finne roller som passer til alderen min og Clint Eastwood har gjort det samme. Jeg kan ikke spille ekstrem slossing og skyting lenger. Jeg tror jeg kan klare denne utfordringen, sier han.

Videre forteller han at han er som en svamp som absorberer all kunnskap og alltid er villig til å lære nye ting.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå gjør han film-comeback!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer