STERKE MENINGER:  - Jeg hater utroskap. Det er mangel på respekt, det er svikt, og det ødelegger alt, sier skuespilleren til danske Ekstra Bladet. Foto: Stella Pictures
STERKE MENINGER: - Jeg hater utroskap. Det er mangel på respekt, det er svikt, og det ødelegger alt, sier skuespilleren til danske Ekstra Bladet. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg hater utroskap

Skuespiller Trond Espen Seim har nulltoleranse for sidesprang.

SEOGHØR.NO: Trond Espen Seim (43), kjent fra rollen som privatetterforsker i 12 «Varg Veum»-filmer, er for tiden aktuell både som skuespiller og snart som programleder på TV.

I et nytt intervju med den danske avisen Ekstra Bladet forteller skuespilleren om hva han hater mer enn noe annet.

- Jeg hater utroskap. Det er mangel på respekt, det er svikt, og det ødelegger alt. Det er ikke noe jeg ville ha tolerert. Det er noe man skal holde seg unna, sier Seim i et intervju med den danske avisen.

Seim er intervjuet av avisen i forbindelse med sine rolle i TV-serien «Arvingerne» der den norske skuespilleren har rollen som galleristen Robert.

REALITYSERIE: Trond Espen er programleder for TVNorges nye realitysatsning «Den siste viking». Foto: FameFlynet Norway
REALITYSERIE: Trond Espen er programleder for TVNorges nye realitysatsning «Den siste viking». Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Om kort tid vil Trond Espen også være å se på norske TV-skjermer. «Varg Veum»-stjernen er nemlig programleder for TVNorges storsatsning «Den siste viking».

Sammen med 18 deltakere er han i full gang med innspillingen i høyfjellet ved Jotunheimen. Men før han takket ja til den nye jobben, rådførte han seg grundig med familien.

- Forholdene skal ligge helt til rette når du er borte, understreker Seim - som i fjor avslørte at han slet med alvorlig hypokondri - overfor VG.

LES OGSÅ:    - Jeg blir ordentlig redd for å dø