- Jeg hater smilefjes

Sigrid Bonde Tusvik er ingen «Ninette Karlsen» privat. Se video!

GJØR NARR AV FACEBOOK: Sigrid Bonde Tusvik hevder hun får utløp for sin forakt for smilefjes gjennom sin rollefigur i «Torsdag kveld fra Nydalen», Ninette Karlsen. Foto: TV 2
GJØR NARR AV FACEBOOK: Sigrid Bonde Tusvik hevder hun får utløp for sin forakt for smilefjes gjennom sin rollefigur i «Torsdag kveld fra Nydalen», Ninette Karlsen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Sigrid Bonde Tusvik nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Komikeren Sigrid Bonde Tusvik (32) har denne våren gjort stor suksess med sine sketsjer som den Facebook-avhengige alenemoren Ninette Karlsen i TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen».

Også privat er Sigrid aktiv på det sosiale samfunnet, men til Seoghør.no avslører hun tar sterk avstand fra sitt alter egos forkjærlighet for symboler som uttryker følelser, såkalte «smilefjes», i sine private meldinger.

- Jeg hater smilefjes. Det er det verste jeg vet. Jeg skjønner ikke hva det skal bety, er det for eksempel et ironisk smilefjes, er du blid eller ler du av meg? sa hun til Seoghør.no da vi møtte henne før årets «Gullruten»-utdeling i Bergen i mai.

Det er heller ikke bare overfor seg selv Sigrid er streng når det gjelder smilefjes.

Også hennes kjæreste Martin Jøndahl - som hun ble sammen med gjennom programmet «Sigrid søker kjæreste» - skal ha fått forbud mot å bruke symbolene.

- Et av mine kjærestekriterier var at han ikke skulle bruke smilefjes, og det gjør han ikke heller. Jeg er generelt skeptisk til folk som bruker det.

- Jeg har hatt denne aversjonen i mange år. Det gjelder ikke bare på Facebook, men SMS og  overalt. Jeg har nulltoleranse på det, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sover bedre med en mann ved siden av meg[obj:media:11222]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer