TRENER HARDT: Hilde Skovdahl er i gang med en livsstilsendring, og har kuttet ned på visse matvarer og trener hver dag. Foto: Per Ervland, Seoghør.no
TRENER HARDT: Hilde Skovdahl er i gang med en livsstilsendring, og har kuttet ned på visse matvarer og trener hver dag. Foto: Per Ervland, Seoghør.no Vis mer

- Jeg hater ordet slanking

Men nå har Hilde Skovdahl Jørstad fra «Charterfeber» kuttet ut sjokolade og gått ned seks kilo.

Publisert
Se videointervju med «Charter-Hilde» nederst i saken! 


SEHER.NO: Hilde Skovdahl Jørstad (41) - bedre kjent som «Charter-Hilde» - har siden starten av februar med hjelp av treningskjeden Elixia og en personlig trener gjennomgått et treningsprogram kalt «Ekstrem forvandling på 6 uker».

Og til Seher.no innrømmer 41-åringen at hun presser seg hardt for å nå målene sine.

- Herregud, jeg er så sliten! Jeg er så jævlig sliten. Det er hver eneste dag! Også er det en sånn 26-åring, kjekk mann med muskler som presser meg så hardt. Jeg elsker trening og jeg elsker utfordringer, og nå har jeg lovet hele Norge dette her.

Og Hilde merker på kroppen at blodslitet gir resultater, og hun ser allerede forskjell på vekten.

- Jeg sover mye bedre, og jeg har gått ned seks kilo. Jeg følger ingen diett, det er sunt kosthold. Jeg holder meg unna visse ting som for eksempel pasta, som man ikke klarer å kontrollere seg på. Og jeg har holdt meg unna sjokolade, så jeg tror dette går bra. Jeg føler meg veldig motivert, sier hun til Seher.no.

Den enerigiske realitykjendisen har tidligere fortalt at hun ble mobbet for vekten sin i ungdomstiden, og nå er målet hennes å få en sunn livsstil.

- Målet er å beholde puppene, det er et must. Men høyere rumpe, litt lengre bein kanskje, og litt flatere mage. Og hvis kragebeinet synes, det hadde vært litt sexy, fleiper hun, og legger til:

- Nei, det er ikke slank som er greia mi, men jeg vil beholde helsen. Jeg vil ikke ha sånne overvektssykdommer som det heter. Ny livsstil - det er kult. Det er jeg med på. Men slanking, det kommer ikke på tale, jeg hater ordet slanking.

Men selv om 41-åringen fot tiden trener hver dag, tviler hun på at hun kommer til å holde det strenge treningsregimet ved like når prosjektet er over.

- Jeg har sagt at dette er ikke min livsstil etterpå, men hvis jeg trener to ganger i uka og svømmer, da kan det holde.  

I tillegg til å trene aktivt, jobber 41-åringen som dansevert på dansestudioet til «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik, mens hun og danser zumba hjemme.  

- Jeg drømmer om å være med i  «Skal vi danse» med en dritkjekk mann som er dritflink til å danse. Det hadde vært innmari morsomt!

Tirsdag 8. mars er det duket for et gjensyn med sydensuksessen «Charterfeber» på TV3. Denne gangen reiser kjendiser på tur til varmere strøk, og Hilde har valgt og ta med sønnen Oscar (17) og kompisgjengen hans.

«Charterfeber» sendes på TV3 på tirsdager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Folk tror jeg er drita hele tiden   

[obj:media:9426]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer