Shenae Grimes:

- Jeg hater navnet til babyen min

«90210»-stjernen angrer på navnet til sitt andre barn.

FORELDRE: Skuespilleren Shenae Grimes er gravid med sitt andre barn. Nå innrømmer hun problemer med å finne et navn til babyen. Foto: Chelsea Lauren / REX / NTB
FORELDRE: Skuespilleren Shenae Grimes er gravid med sitt andre barn. Nå innrømmer hun problemer med å finne et navn til babyen. Foto: Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år kunne TV-stjernen Shenae Grimes (31) gledelig avsløre nyheten om at hun venter sitt andre barn sammen med ektemannen, Josh Beech (34).

Hva sønnen skal hete har imidlertid bydd på problemer for førstnevnte.

De fleste kjenner kanskje igjen Grimes fra hit-serien «90210» der hun spilte «Annie Wilson». I dag er skuespillerkarrieren lagt på hyllen og morsrollen hentet frem.

Hun er likevel aktiv på bloggen sin «The Damn Thing», der hun blant annet skriver om livet som mor.

I et nylig blogginnlegg snakker Grimes om navnetrøbbelet, og hvorfor hun hatet navnet som babyen skulle få.

- Fant navnet øyeblikkelig

I 31-åringens blogginnlegg, som har tittelen «Jeg hater navnet til babyen min!», forteller hun om sin erfaring med å plukke ut babynavn.

Hun avslører at hun aldri har støtt på problemer med å finne et passende navn til barna sine - før nå.

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

I 2013 giftet 31-åringen seg med modell og musiker Josh Breech, og høsten 2018 kunne paret ønske sitt første barn velkommen - en datter som fikk det musikalske navnet Bowie Scarlet (2).

Grimes er glad i å dele bilder av 2-åringen sin på sosiale medier, og skriver ved flere anledninger om hvor takknemlig hun er for å ha Bowie i livet sitt.

På datterens 2-årsdag delte «Degrassi»-stjernen et Instagram-bilde av Bowie med hendene i været. I bildeteksten står det blant annet:

«Å si at dette barnet snudde verden på hodet da hun kom til verden ville vært en underdrivelse».

På bloggen forteller moren at de hadde null problem med å finne datterens unike navn, som for øvrig er hentet fra musikklegenden David Bowie.

«Med Bowie var det så lett», skriver hun, og fortsetter: «Med én gang vi sa det og fjesene våre lyste opp, visste vi at det føltes riktig. Det var navnet hennes».

Andre gang skal det ikke ha vært like lett for paret å finne det perfekte navnet. Da de fant ut kjønnet til barnet, skal de likevel ha følt på samme følelsen de hadde med Bowie.

«Vi landet faktisk på et navn øyeblikkelig. Så fort vi fant ut kjønnet begynte vi å snakke om navn, og samme dag hadde vi ett navn vi var solgt på», skriver skuespilleren.

- Føltes ikke riktig

Da paret fortalte om navnet til sine nærmeste, skjønte de umiddelbart at noe ikke helt stemte. Grimes fikk nemlig komplett avsmak for navnet etter at det ble delt med sine nære og kjære.

Grunnen til det var fordi hun hatet måten navnet ble sagt høyt blant familie og venner, noe som førte til at navnet forsvant like fort som det kom.

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

«Noe med måten andre folk sa navnet føltes bare ikke riktig. Jeg elsket det. Jeg elsket at alle andre elsket det, men jeg hatet å høre dem si det», skriver hun i blogginnlegget, og forteller om det enorme presset hun kjenner på når det gjelder å velge riktig navn.

«Jeg er genuint redd for å navngi denne babyen», skriver 31-åringen.

Hun skriver videre at navnet spiller en viktig rolle i barnets «identitet» og fremtid, og understeker at det er et stort valg hun står ovenfor.Hun krysser fingrene for at navnet vil dukke opp på samme måte som det gjorde med datteren.

Skuespilleren, som bare er halvveis inne i graviditeten, har imidlertid god tid på seg til å finne et navn.

LES OGSÅ: Stjerneparet blir tatt på fersken av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer