HATER PUPPENE: Ifølge Sophie Monk er de så store at de er vanskelig å holde styr på, noe som bevises her. Foto: Stella Pictures
HATER PUPPENE: Ifølge Sophie Monk er de så store at de er vanskelig å holde styr på, noe som bevises her. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg hater mine store bryster

Skuespilleren irriterer seg grenseløst...

Publisert
SEHER.NO: Den australske skuespilleren og modellen Sophie Monk (30) har en kropp som mange kvinner selv ønsker de skulle hatt. Men selv er hun ikke helt fornøyd.

I et nytt intervju med magasinet «Grazia» forklarer hun at hun irriterer seg grenseløst over sine store bryster.

- Jeg har store pupper og jeg hater det. De er så irriterende. Jeg skulle ønske de var mindre, sier hun til bladet.

Men modellen ønsker ikke at noen andre deler av kroppen hennes skal bli mindre. Hun er nemlig svært lite fornøyd med syltynne kropper.

- Det ser virkelig ikke bra ut, klærne bare henger på deg. Jeg foretrekker å ha synlige kurver, det ser definitivt bedre ut. Beina mine er lange men kroppen min er for kort, forklarer hun ifølge The Sun.

- Men så ser jeg plutselig på meg selv og tenker: «Vel, kroppen har fått meg såpass langt, jeg kan da ikke se for ille ut».

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her viser hun frem arrene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer