STORE LÅR?: Madonna hater lårene sine, men frontet bodytrikoten lenge. Foto: All Over Press
STORE LÅR?: Madonna hater lårene sine, men frontet bodytrikoten lenge. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg hater mine fete lår

Madonna hater lårene sine, og skylder på de italienske genene.

SEHER.NO: Madonna (49) trener hver eneste dag, og har en streng diett. Men superstjernen blir aldri fornøyd- med lårene sine.

I et intervju med ABC viser programleder frem et flott oppslag i Vanity Fair, for å demonstrere hvor godt Madonna holder seg for alderen.

- Ikke vis mine store tjukke lår, uansett hva du gjør, er du grei.

En overrasket programleder spør henne om hun virkelig mente det.

- Jeg gjorde det. Mine store italienske lår. Veldig stolt av dem. Takk skal du ha mamma, sier stjernen ironisk.

Madonna er i Cannes for tiden, hvor hun lanserer en dokumentar fra Malawi, hvor en million barn er foreldreløse på grunn av Aids-epidemien. Hun er også aktuell med nytt album og turné til høsten. Og det i sitt femtiende år. Men det er hun ikke spesielt interessert i å snakke om.

- Alle tar det opp, i alle intervjuer. Vi lever ikke bare i et aldersdiskriminerende, men også kjønnsdiskriminerende samfunn. Fuck you, jeg er femti, det er det jeg skal si når jeg fyller år, sier hun med et smil.

En singel fra albumet, "4 Minutes To Save The World" med Justin Timberlake er allerede blitt en verdenshit. Men studiosamarbeidet med hitfabrikkprodusentene Pharrel og Timbaland har ikke bare gått på skinner.

- Vi hadde alle våre øyeblikk hvor vi møtte på litt småproblemer. Pharrel fikk meg faktisk til å gråte, sånn nå er det ute. Hehe.. Sånn sinnagråte, hvor det kommer ut små bobler av snørr. Han var litt tøff mot meg i studio, og jeg var i et sensitivt humør. Så jeg gikk til ham og sa: Vi må snakke sammen. Jeg sa til ham at du kan ikke snakke til meg sånn, og brøt ut i gråt. Han svarte med, jøss Madonna har ett hjerte! Jeg gråt enda mer, men så ordnet vi opp i det og nå elsker jeg ham. Vi lager fantastisk musikk sammen. 

Men tilstede i Cannes, så er det dokumentaren sin hun helst vil snakke om. Den kom til etter at en hjelpearbeider tok kontakt med Madonna. I august 2006, dro hun til Malawi, med Nathan Rissman som regissør, hennes gartner og barnevakt.

- Hehe, ja en skal ikke tenke begrenset. Tross alt, jeg sprutet gelé inn i smultringer på Jelly Donouts.

I løpet av innspillingen blir hun knyttet til da seks måneder gamle David, som ble hennes fostersønn. Adopsjonen skulle vært fullbyrdet i år, men myndighetene setter en bremser på prosessen.

- Det er galskap. Setter jeg først igang og snakker om det, så..Det er en million foreldreløse, det er en katastrofe. Hadde ikke myndighetene satt på bremsen skulle jeg hatt med meg en busslast hjem.

Isteden håper Madonna på å hjelpe ved å lage denne dokumentaren.

- Jeg er nervøs, fordi jeg vil utgjøre en forskjell, nå inn til folk og inspirere dem til å ville gjøre det samme.

LES OGSÅ: Cannes hun gå uten ben?