- Jeg hater Kelly Clarkson!

Kelly Clarkson er lei av seg selv.

EGOISTISK: Kelly Clarkson er lei av å snakke om seg selv, og mener at hun blir egoistisk og av det.  Foto: All Over Press
EGOISTISK: Kelly Clarkson er lei av å snakke om seg selv, og mener at hun blir egoistisk og av det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Helt siden Kelly Clarkson (29) slo gjennom som artist etter «American Idol», har hun slit med å akseptere berømmelsen sin.

For fem år siden brøt hun sammen som følge av alt stresset rundt kjendisstatusen, og innrømmer nå at hun fortsatt ikke har akseptert stjernelivet.

- En stor del av jobben min består av å snakke om meg selv. Jeg synes det er så narsissistisk og slitsomt å snakke om karrieren min. På slutten av dagen tenker jeg at ”Jeg hater Kelly Clarkson”, sier hun til nettstedet showbizspy.com.

Popstjernen synes det er viktig å ta pauser fra rampelyset, og liker å koble av på gården sin i Texas.

- Jeg liker å bare være på gården sammen med dyrene mine. Jeg tror det er sunt å ta pauser. Jeg vender meg aldri til å snakke om meg selv hele dagen.
  


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trengte penger til strømregning  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer