Kim Kardashian:

- Jeg hater hvordan jeg så ut

Realitystjernen raser mot pressen.

SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian fikk hard medfart i media da hun gikk gravid. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB
SLÅR TILBAKE: Kim Kardashian fikk hard medfart i media da hun gikk gravid. Foto: Mario Anzuoni/ Reuters/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kim Kardashian (40) har aldri lagt skjul på at svangerskapene med North (8) og Saint (5) var alt annet enn en hyggelig opplevelse.

Med datteren la hun på seg rundt 25 kilo, og vektøkningen skapte en rekke problemer som var vanskelig for henne å takle.

- Kroppen min gikk helt bananas. Etter fem måneder sverget jeg på at jeg aldri skulle bli gravid igjen. Jeg ble så stor og det føltes som om noen hadde overtatt kroppen min, fortalte Kim til ELLE ett år etter fødselen.

Hatet å være gravid

Likevel ble hun gravid igjen, men heller ikke denne gangen opplevde hun de fine tingene med svangerskap som mange vordende mødre snakker så varmt om.

«Jeg skal si dere sannheten: For meg er graviditeten den aller verste opplevelsen i mitt liv! LOL. Jeg nyter ikke ett eneste øyeblikk av dette, og jeg skjønner meg ikke på folk som gjør det», delte hun med fansen på sin egen nettside da Saint lå i magen hennes.

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer

I et nytt intervju med Kim, som fikk sine to yngste barn Chicago (3) og Psalm (2) via surrogat, åpner hun seg ytterligere om den vonde tiden som gravid med sin førstefødte.

- Jeg var ikke en bra gravid person. Jeg var ikke en søt gravid person. Jeg likte ikke å være gravid. Jeg hatet det. Jeg hatet hvordan jeg følte meg. Jeg hater hvordan jeg så ut, forteller hun i podkasten «We Are Supported By», ifølge People, og fortsetter:

- Jeg var vant til å se min mor og søster gravide. De var så søte, hadde enkle fødsler, kom raskt tilbake i form etterpå og livet var fantastisk. Slik var det ikke med meg.

«Gråt hele tiden»

Deretter retter hun fokuset mot den fryktelige behandlingen hun fikk fra pressen mens hun gikk gravid med North. Hun ble blant annet sammenliknet med alt fra spekkhoggere til hertuginne Kate (39) - som gikk gravid med prins George (8) samtidig.

BLE SAMMENLIGNET: Forsider som dette måtte Kim tåle.
BLE SAMMENLIGNET: Forsider som dette måtte Kim tåle. Vis mer
SLEMT: InTouch hevdet at gravide Kim ble dumpet av Kanye West.
SLEMT: InTouch hevdet at gravide Kim ble dumpet av Kanye West. Vis mer

- Det var skikkelig, skikkelig vilt. Det ødela selvtilliten min. Jeg kan ikke tro at det de gjorde var akseptabelt. Jeg satt hjemme og gråt hele tiden, deler hun, ifølge nettstedet, og forklarer videre:

- Jeg led av svangerskapsforgiftning uten at jeg visste om det, og hovnet derfor opp i føttene og ansiktet.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Svangerskapsforgiftning kan være svært farlig, og gjør at blodtrykket blir skyhøyt under svangerskapet. Dette gjorde at North måtte forløses seks uker før termin.

- I tillegg hadde jeg en tilstand kalt forliggende morkake med begge babyene mine. Det var vilt, sier hun i podkasten.

Ifølge Norsk Helseinformatikk er forliggende morkake en tilstand der morkaken helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmoren - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, og kan føre til livstruende blødning under fødsel, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Endelig en ekte kropp etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer