UTRO: Mark Croft innrømmer at han både har vært utro mot Kerry Katona og at han har mottatt bestikkelser fra paparazzier for å komme med avsløringer om henne.  Foto: All Over Press
UTRO: Mark Croft innrømmer at han både har vært utro mot Kerry Katona og at han har mottatt bestikkelser fra paparazzier for å komme med avsløringer om henne. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg hater henne!

Kerry Katonas eksmann innrømmer utroskap og paparazzi-bestikkelser.

SEHER.NO:  I midten av februar ble det kjent at den skandaleomsuste tidligere "Atomic Kitten"-sangeren Kerry Katona (29) skal ha gjort det slutt med ektemannen Mark Croft (39).

Paret var godt kjent for sitt trøbblete forhold, og både Katona og Croft har blitt beskyldt for utroskap.

Blant annet skal Croft ha blitt avbildet sammen med en 23 år gammel stripper, mens paret var på kjærlighetstur på Mallorca i fjor sommer. Og i vinter skal Katona ha blitt beskyldt for å være utro mens hun oppholdt seg på en treningscamp for å gå ned i vekt.

Nå viser det seg imidlertid at Croft er den store synderen oppi det hele.
 
Ifølge Daily Mail har den tidligere taxisjåføren innrømmet at han var utro mot popstjernekona ved flere anledninger, og at han mottok bestikkelser fra paparazzier for å avsløre hvor Katona befant seg.

39-åringen forteller også at han har lekket flere saker til pressen og at han ikke angrer på noe av det han har gjort.
 
- Da jeg tjente penger på å tipse pressen ble hun rasende. Jeg pleide å fortelle fotografer hvor hun skulle og fikk penger for det. Kerry ble helt gal da hun fant ut av det, men det stoppet meg ikke. Jeg føler meg ikke skyldig i det hele tatt. Hun sa «ikke gjør dette mot meg. Det får meg til å se dum ut», men jeg sa at vi kom til å tjene penger på det. Det er litt bedrident, men det var verdt noen hundre pund. Hadde ikke jeg gjort, hadde noen andre gjort det, sier han.

Gjennom deres to og et halvt år lange ekteskap har Kerry kontinuerlig forsvart Croft mot kritikerne, og nektet å høre på andres advarsler.

- Jeg mener at hun er en brukt gode. Skilsmisse er uunngåelig, sier han.

39-åringen innrømmer til og med at han pleide å plage sin kone, som er bipolar, helt til hun mistet temperamentet.

- Jeg pleide å dra det veldig langt. Jeg vet hvordan jeg skal få henne sint, sier han.

Selv om han har oppført seg forferdelig overfor kona, nekter Croft å ta skylden for ekteskapsbruddet. Og 39-åringen skal allerede ha tatt tilbake forlovelses- og gifteringene han ga henne.

- Jeg hater henne, sier han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Denne gangen er det slutt for godt