- Jeg hater dette kvinnemennesket

Komikerkongen er rasende etter superstjernens seneste påfunn.

FIKK NOK: Den anerkjente komikeren Jerry Seinfeld fikk nok da Lady GaGa forvillet seg inn i hans bås under en baseballkamp i New York nylig. Foto: Reuters
FIKK NOK: Den anerkjente komikeren Jerry Seinfeld fikk nok da Lady GaGa forvillet seg inn i hans bås under en baseballkamp i New York nylig. Foto: Reuters Vis mer
SEHER.NO: For knapt to uker siden forvillet popstjernen Lady GaGa (24) seg inn på komikeren Jerry Seinfelds (56) private VIP-plasser under en baseballkamp. Her skapte hun fullstendig kaos, iført undertøy, med masse øl «innabords» og en langefinger som sa «fuck you».

Det gjør den kjente og folkekjære komikeren rasende.

- Dette kvinnemennesket er en narr! Jeg hater henne, sa Jerry seinfeld da han nylig stilte til intervju med radiokanalen WFAN.

I intervjuet legger Seinfeld ikke skjul på at han stiller seg undrende til at den skandaleforfulgte sangerinnen i det hele tatt fikk komme inn i hans VIP-område.

- Jeg kan ikke forstå at de plasserte henne i min bås, som jeg har betalt for. Du gir folk fingeren og så blir man oppgradert? Er det den verden vi lever i nå? spør han.

Denne uka ble det kjent at Lady GaGa vurderer å bruke ekte lik på scenen når hun skal spille i Las Vegas i mars neste år. Dette er bare ett av mange kontroversielle påfunn fra 24-åringen.

- Jeg vet ikke hva de unge tenker på og hvordan de promoterer sine karrierer. Jeg er eldre, jeg er 56, og er ikke en av disse «all PR er god PR»-menneskene. Folk sier at de gjerne vil ha oppmerksomhet, men man kan dø av for mye oppmerksomhet, lyder det fra TV-helten fra 1990-tallet. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt sammen på scenen