- Jeg hater deg

For første gang avslører Cheryl Cole hva som skjedde da hun overraskende fikk sparken fra «X Factor».

ISFRONT: Cheryl Cole og Simon Cowell var venner i flere år, før han etter Cheryls mening dolket henne i ryggen, da hun overraskende fikk sparken fra amerikanske «X Factor». Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Cheryl Cole og Simon Cowell var venner i flere år, før han etter Cheryls mening dolket henne i ryggen, da hun overraskende fikk sparken fra amerikanske «X Factor». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det vakte oppsikt da artisten Cheryl Cole (29) i 2011 fikk sparken som dommer i den amerikanske utgaven av TV-programmet «X Factor», før første program hadde gått på lufta.

I sin nye biografi røper «Fight for your love»-sangerinnen for første gang med egne ord, hvor rasende hun ble over det hun så på som et forræderi fra «X Factor»-generalen Simon Cowell.

Til tross for at de to var nære venner og hadde jobbet sammen i flere år i den britiske versjonen av «X Factor», hevder Cole at det var en av produsentene som fortalte henne at hun var blitt byttet ut med popstjernen Nicole Scherzinger.

- Jeg sa til min assistent Lily at «feigingen hadde ikke mot til personlig advare meg om hva som var i ferd med å skje, skriver hun i boken «Cheryl: My Story», ifølge The Sun.


I raseri skrev hun en lang tekstmelding til Cowell, hvor hun skjelte ham ut.

- Jeg hater deg. Det har jeg lært av dette, er at business betyr mer for deg enn vennskap. Ikke regn med meg i fremtiden, skrev hun blant annet ifølge The Sun.


Først et halvt år igjen svarte Cole på Cowells henvendelser og bestemte seg for å ta opp igjen kontakten med sin tidligere venn.

- Jeg ville ikke jobbe med ham igjen med det første, men å høre hans unnskyldning førte til at livet mitt ble lettere igjen, skriver Cheryl i biografien.

SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg vet akkurat hvem jeg skal klandre for dette

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer