- Jeg hater de store puppene mine

Det er ikke bare magen som vokser for Kate Hudson.

GRAVID: Nå som Hudson er gravid har magen vokst. Det har også puppene, men det trives ikke skuespilleren med. Foto: All Over Press
GRAVID: Nå som Hudson er gravid har magen vokst. Det har også puppene, men det trives ikke skuespilleren med. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kate Hudson (32) venter for tiden barn med rockekjæresten Matthew Bellamy (32) fra bandet Muse. Og mens magen blir større, skjer det samme med puppene.

Det er ikke Hudson spesielt glad for.

- Jeg hater dem. Jeg bruker vanligvis en A-cup, og nå er jeg nesten oppe i en D-cup. Store pupper er gøy når det gjelder enkelte ting, og virkelig ikke morsomt når det gjelder andre ting, sier hun ifølge ShowbizSpy.com.

Skuespilleren liker derimot de kroppslige forandringene når hun ikke behøver å ha på seg klær.

- I tillegg elsker jeg fashion, og når man har store pupper er det ikke ideelt for enkelte antrekk. De er mye morsommere når jeg ikke har på meg klær.

Hudson forlovet seg med Bellamy for ikke lenge siden. Likevel er hun skeptisk til at bryllupet vil stå i løpet av den aller nærmeste fremtid.

- Jeg vil nok ikke utelukke det, men Matthew og jeg hoppet over den delen og gikk rett til det aller beste, sier Hudson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Håpet jeg kunne dukke opp med stor mage