- Jeg hater de åtte babyene mine

Åttling-mammaen Nadya Suleman sier hun «blir kvalm» av barna sine.

SJOKKERER VERDEN: Nadya Suleman vakte oppsikt da hun i 2009 ble mamma til åtte barn på en gang. Nå sjokkerer hun med å si at hun hater barna sine. Foto: FameFlynet Norway
SJOKKERER VERDEN: Nadya Suleman vakte oppsikt da hun i 2009 ble mamma til åtte barn på en gang. Nå sjokkerer hun med å si at hun hater barna sine. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
SEHER.NO: Den amerikanske kvinnen Nadya Suleman (34) ble verdensberømt da hun i 2009 fødte åttlinger ved hjelp av kunstig befruktning.

I tiden etter fødselen dukket Suleman og hennes familie, som består av seks barn i tillegg til åttlignene, opp i flere TV-program og amerikanske ukeblader, men den siste tiden har det vært stille rundt storfamilien.

Sjokkerer
I et nytt intervju med bladet InTouch sjokkerer imidlertid Suleman med å hevde at hun er lei av ansvaret for fjorten barn.

- Jeg hater babyene mine. Jeg blir kvalm av dem. De seks eldste barna mine er dyr. De er ute av kontroll, fordi jeg ikke har tid til å være streng mot dem, sier hun ifølge Daily Mail.

Babyene, som hun omtaler dem som, er nå blitt to år gamle.

Suleman hevder drømmen om mange barn har blitt et mareritt verre enn noenting hun kunne forestille seg.

- Den eneste måten jeg holder ut på, er ved å gå inn på badet og gråte. Noen ganger sitter jeg i flere timer og spiser lunsj ved siden av toalettet. Alt for å få litt fred og ro.

Kan bli kastet ut av huset
Suleman avslører at hun også flere ganger har vært inne på tanken om å ta sitt eget liv. Det har fått amerikanske medier til å spekulere i om barnevernet snart vil gripe inn og ta fra henne alle eller flere av barna.

I tillegg til problemer med barna, har Suleman i lang tid kjempet for å unngå å bli kastet ut av huset sitt i La Hambra, California, etter at hun ikke har klart å betale husleien og avdrag på lån i flere måneder.

Den arbeidsløse 34-åringens eneste inntekt er for tiden sosialhjelp. I tillegg håper hun på økt interesse, etter å ha takket ja til å bli med i et nytt dateprogram på TV kalt Celebridate.

- Bankkontoen min er overtrukket og jeg har ikke noen penger til å betale for barnas skolegang, mat eller huslånet med, sier hun til bladet InTouch.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Brudd seks måneder etter fødselen