- Jeg hater å vise frem kroppen min

Hollywood-stjernen vil helst kle seg som en gutt.

- HATER Å VISE FREM KROPPEN: Brooklyn Decker har posert lettkledd både i moteblader og filmer som «Just Go With It» (bildet), men sier hun egentlig foretrekker å kle seg som en gutt. Foto: Stella Pictures
- HATER Å VISE FREM KROPPEN: Brooklyn Decker har posert lettkledd både i moteblader og filmer som «Just Go With It» (bildet), men sier hun egentlig foretrekker å kle seg som en gutt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Modellen og skuespilleren Brooklyn Decker (25) har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner - og fikk i 2010 æren av å pryde forsiden til den berømte badedraktutgaven av bladet Sports Illustrated.

Men til nettstedet FabSugar avslører Decker - som er gift med tennisstjernen Andy Roddick - at hun egentlig hater å vise fram kroppen sin. Privat foretrekker hun helst å kle seg som en gutt og å gå med store, vide klær.

- Stylisten min sier alltid at jeg må vise figuren min, men fordi jeg er en guttejente, hater jeg å vise fram kroppen min. Det å finne den rette balansen mellom å være maskulin og feminin er vanskelig.


Decker har tidligere avslørt at faren reddet henne fra å utvikle spiseforstyrrelser, da hun prøvde å slå igjennom som modell.

- Jeg var alltid sammen med andre fremadstormende modeller. Det var folk som overspiste og kastet opp, alle så på hverandre spise. Det skremte meg. Jeg fastet og gikk på noen helt ville dietter, men endte likevel med å gå opp i vekt.

- Min far fikk meg til å slutte å tenke på alle andre, og satte en stopper for at jeg ødela kroppen min, sier hun, sier modellen til The Huffington Post.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fant kona i katalog

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer