- Jeg hater å være singel

Den svenske filmstjernen Ola Rapace er avhengig av en kjæreste.

NORSK FILM: Ola har en rolle i den nye norsk-produserte filmen «Jeg er din». Her sammen med medspiller Amrita Acharia og regissør Iram Haq. Foto: Kaja Bruskeland/ Mer Film og SF Norge
NORSK FILM: Ola har en rolle i den nye norsk-produserte filmen «Jeg er din». Her sammen med medspiller Amrita Acharia og regissør Iram Haq. Foto: Kaja Bruskeland/ Mer Film og SF Norge Vis mer
SEOGHØR.NO:   Den svenske skuespilleren Ola Rapace (41), kjent fra James Bond-filmen «Skyfall», er aktuell med den nye norsk-produserte filmen «Jeg er din». Filmen tar opp flere temaer rundt kjærlighet på godt og vondt, et tema Rapace kjenner seg godt igjen i.

I flere år var Ola gift med Noomi Rapace (33), kjent fra Stieg Larssons «Millenium»-serie. De to skilte seg i 2010. Skilsmissen var et hardt slag for Rapace, som brukte to uker på å underskrive skilsmissepapirene.


- Det var vondt å skulle skille seg fra Noomi. Jeg liker ikke å være singel, og jeg synes det var forferdelig å være det. Singelivet er verdiløst og livet alene har ikke samme mening som når du deler det med en annen. Det er vel derfor jeg nesten aldri er singel, sier Rapace til VG.


Sammen med ekskona har Ola sønnen Lev. Fra et tidligere forhold har han datteren Line. Etter suksessen med Skyfall, innrømmer filmstjernen at det er vanskelig å balansere det å være en god forelder samtidig som man skal realisere seg selv.


- Til tider kan det være vanskelig å ha det ansvaret du har som forelder og samtidig ville realisere deg selv karrieremessig. Det blir på en måte to forskjellige verdener. Men så har jeg jo barn med to skuespillere så sånn sett blir det lettere å forstå hverandre, skriver VG.

LES OGSÅ:     Stjernespekket kjendispremiere