<strong>IKKE NAKENGLAD:</strong> - Jeg sier til meg selv at det ikke betyr noe. Kroppen er aldri perfekt, perfeksjon er ikke interessant. Jeg er ikke modell, og er ikke her på grunn av skjønnhet, sier Noomi Rapace om sine nakenscener. Foto: Filmweb.no
IKKE NAKENGLAD: - Jeg sier til meg selv at det ikke betyr noe. Kroppen er aldri perfekt, perfeksjon er ikke interessant. Jeg er ikke modell, og er ikke her på grunn av skjønnhet, sier Noomi Rapace om sine nakenscener. Foto: Filmweb.no Vis mer

- Jeg hater å være naken på film

Skuespillerstjernen Noomi Rapace venner seg aldri helt til å kaste klærne.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske skuespillerstjernen Noomi Rapace (31), som er mest kjent for rollen som Lisbeth Salander, er om dagen aktuell med «Sherlock Holmes 2: Skyggespillet», der hun spiller sammen med Robert Downey Jr. og Jude Law.

Til bladet Vogue forteller Rapace at hun rett og slett er totalt likegyldig til om rollene hun spiller ikke er fordelaktige når det kommer til utseendet hennes.

- Jeg, Noomi, elsker sko, klær og det å skulle kle meg ut. Men jeg bestemte meg for lenge siden at jeg måtte viske ut min forfengelighet hver gang jeg skal gå inn i en rolle, sier hun til nettstedet.

Tross sin sunne tankegang rundt det som er jobben hennes, venner Rapace seg imidlertid aldri helt til det å være naken på film. Naken var hun blant annet i Stieg Larsson-filmene.

- Jeg hater å være naken på film, selv om jeg har vært det mange ganger, forteller hun til Vogue.

31-åringen må derfor, hver gang hun blir bedt om å kle av seg, si til seg selv at det ikke er så farlig å vise seg naken.

- Jeg sier til meg selv at det ikke betyr noe. Kroppen er aldri perfekt, perfeksjon er ikke interessant. Jeg er ikke modell, og er ikke her på grunn av skjønnhet, sier Noomi Rapace.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte babymagen på «Babycall»-premiere  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer