- Jeg hater å trene

Stjernen avslører sine triks for å holde ut i gymsalen.

GIR TRENINGSTIPS: Kelly gikk ned 22 kilo gjennom Dancing With The Stars. Nå gir hun sine tips til andre som misliker treningen. Foto: All Over Press
GIR TRENINGSTIPS: Kelly gikk ned 22 kilo gjennom Dancing With The Stars. Nå gir hun sine tips til andre som misliker treningen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Da Kelly Osbourne (26) deltok i «Dancing With The Stars» høsten 2009, gjorde hun sine saker meget bra. På parketten endte det med en tredjeplass, og i tillegg gikk hun ned hele 22 kilo.

Likevel innrømmer stjernen det mange andre Hollywood-kjendiser er redde for å si.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre sier, jeg hater å trene, fortalte hun under utdelingen av Glamour's «Women of the year».

Osbourne kom videre med en rekke tips til andre som er i samme situasjon som henne.

- Start veldig forsiktig og gjør det sammen med en venn. Så tar du det derfra. Det er den eneste måten å gjøre det på. Når man går inn der og tenker: «Nå skal jeg gjøre det, så skal jeg gjøre det», så blir det alt for mye.

I tillegg bryter stjernen litt med det som er ansett som «riktig» blant de andre Hollywood-stjernene.

- Jeg vet at folk sier at man ikke skal bruke sminke når man trener, men jeg er den typen jente som gjør akkurat det. Jeg bruker ikke mascara, men jeg bruker foundation og blush og litt lipgloss. Det hjelper faktisk. Hvis du i utgangspunktet ikke liker ditt eget speilbilde, hjelper sminken. Jeg vil ikke se på meg selv og se fæl ut.

Kelly forteller videre at hun hører på den «aller verste listepopen man kan tenke seg».

Stjernens uttalelser får støtte fra kjendisbloggeren Perez Hilton, som på nettsidene FitPerez.com skryter av 26-åringen.

«Du er nok ikke alene, Kelly. Trening kan godt være kjedelig, men resultatene dine er virkelig ikke dårlige».


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Slik gikk jeg ned 22 kilo