- Jeg hater å trene

Den hotte skuespillerinnen bruker alternative metoder for å holde på de smekre formene.

FLOTT PAR: Ektemannen Cash Warren har gjort Jessica Alba mer selvsikker. Her fra en galla tidligere i januar. Foto: Stella Pictures
FLOTT PAR: Ektemannen Cash Warren har gjort Jessica Alba mer selvsikker. Her fra en galla tidligere i januar. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tobarnsmor og skuespiller Jessica Alba (31) er en av de hotteste kjendiskvinnene i Hollywood, og har millioner av beundrere.

Det er kanskje ikke så rart, for 31-åringen er både en talentfull skuespiller og ser fantastisk godt ut.

Men til tross for at Alba, som er mamma til Honor Marie (4) og lille Haven (18 mnd), holder seg i form ved hjelp av dans og pilates, innrømmer hun at hun hater å gjøre øvelser som krever gjentakelse.

- Når jeg trener trenger jeg høy musikk og elsker å mikse dans og sprint-intervaller. Jeg hater nemlig å trene, så jeg må gjøre noe som får meg til å tenke på andre ting, forklarer hun i et intervju i mars-utgaven av Women's Health magazine, ifølge Contact Music.

Hun avslører også at hun elsker å sette på dårlig TV, og løpe intervaller til det, hjemme i sin egen stue.

- Når jeg ikke trener med partner pleier jeg å sette på søppel-TV, som for eksempel et skikkelig dårlig reality-show, og så løper jeg harde intervaller til det. Jeg sprinter i ett minutt og går i 30 sekunder, og det gjør jeg i mellom 20 til 30 minutter, sier hun videre.

Før hun ble sammen med ektemannen Cash Warren (34) led hun av anoreksi, men forteller åpenhjertig at det å bli mor har forandret selvbildet hennes til det positive.

- Å bli mor har definitivt forandret meg, og jeg føler meg mer selvsikker enn jeg noensinne har gjort. Jeg bryr meg ikke om utseende lenger nå som jeg har fått barn. Det viktigste for meg er å ha god helse slik at jeg kan tilbringe mest mulig tid med jentene mine, sier hun videre.

LES OGSÅ: Jessica Alba nekter å kle av seg
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer