- Jeg hater å skrive

Linnea Myhre kvier seg hver gang hun skal jobbe med boken sin.

Publisert

SEOGHØR.NO: I oktober 2012 sa Linnea Myhre (24) farvel til sine faste blogglesere til manges fortvilelse. Sommeren for to år siden ga hun ut sin debutroman «Evig Søndag» og snart er hun aktuell med nok en bok. Men ordene kommer ikke alltid lett for blondinen som egentlig ikke liker å skrive.

- Det er jævlig kjedelig, det skal jeg ikke legge skjul på. Jeg skulle gjerne gjort noe annet. Men det er deilig når man er ferdig. Jeg hater det, og gruer meg alltid til å sette meg ned, forteller hun åpenhjertig.

«Evig Søndag» handlet om hovedperson Linnea Myhre som sliter med spiseforstyrrelser, depresjon og tvangstanker.

Skriver om triste og mørke ting

Flere anmeldere pekte på at dette var Linneas blogg festet mellom to permer og romanen fikk blandede mottagelser. Nå returnerer 24-åringen til det samme temaet - denne gangen kanskje en smule lystigere til sinns.

KJEDER SEG: Linnea Myhre har blitt forfatter på heltid, men hater å skrive.  Foto: Stella Pictures
KJEDER SEG: Linnea Myhre har blitt forfatter på heltid, men hater å skrive. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er mye som handler om samme tema som sist. Jeg skriver om triste og mørke ting, men med litt mer morsomt og livsglad «vibe» over det, forteller Linnea.

Linnea begynte å skrive på romanen i hemmelighet, før hun i mai avslørte at hun skriver på en oppfølger. På Instagram delte hun et bilde av det foreløpige bokmanuset.

«100 sider bok. Fortsetter litt til», skrev hun under bildet.

Til høsten skal hun konkurrere i TV 2-programmet «Skal vi danse» og håper å være ferdig med boken før dansetreningen starter for fullt.

- Det blir nok travelt i starten, men jeg skal forhåpentligvis fullføre boken rett før dansen starter. Hvis ikke hadde det nok blitt litt mye for meg.

Disse konkurrerer mot Linnea i «Skal vi danse»

Den velkjente «forfattersyken» kjent som skrivesperre lider hun ikke av.

- Skrivesperre er en myte føler jeg. Det er bare å skrive. Man må skrive det som er elendig for å skrive det som er godt.

LES OGSÅ: Slanker seg med danse-TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer