- Jeg hater å fortelle folk hva de ikke må kle seg i

Charlotte Thostvedt gir deg høstens hotteste motetips. Se video fra Oslo Fashion Week!

Publisert
Sist oppdatert
Se intervjuer med flere kjendiser i videoen nederst i saken! 

SEOGHØR.NO: Mandag kveld ble Oslo Fashion Week offisielt åpnet med moteshow i Posthallen i Oslo sentrum.

Kjendiser som Mille-Marie Treschow (59), Anbjørg Sætre Håtun (40), Charlotte Thorstvedt (27), Moods of Norway-gründer Simen Staalnacke (37) og TV-regissør-samboer Anne Berit Valla (29), TV-personlighet Christopher Dons (39), kulturminister Hadia Tajik (30) og artist Venke Knutson (34) hadde funnet veien til de ærverdige lokalene.

Charlotte Thorstvedt ble tidligere i år ansatt som moteredaktør i magasinet Det Nye, og er derfor oppdatert på hva som er høstens hotteste trender å ikle seg i:

- Det er noen spennende nye trender som kommer nå til høsten. Blant annet litt punk/grunge, sånn som jeg går med i dag. Den trenden er jeg veldig glad i, for jeg elsker den musikkepoken, så det passer meg veldig godt at den trenden har kommet tilbake igjen, sier hun til Seoghør.no.

Hun forteller videre:

- Ellers er det mye maskulint, men og på den andre siden så er det en del «lady-like»/«Prada-aktige» tendenser som kommer inn. Så det blir spennende!

- Hva skal vi ikke kle oss i?

- Jeg hater egentlig å fortelle folk hva de ikke skal kle seg i, for jeg synes folk skal ha frie tøyler og la kreativiteten blomstre, og bruke fantasien. Jeg liker ikke å sette grenser for det gjør at alt stagnerer. Jeg er veldig for at folk skal gå med akkurat det de føler seg komfortabel i, og dyrke sin personlige stil.

Også Moods of Norway-Simen og kjæresten Anne Berit hadde et par motetips på lager:

- Strikkeprodukter i ulike teksturer, og lag på lag! Høstfargene er jo ofte det samme, men detaljene skal være mer fargesterke den her gangen. Også ruter er veldig in i år.

Se intervjuer med flere kjendiser i videoen nederst i saken!

LES OGSÅ: Miley Cyrus tabbet seg ut på rød løper
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer