PARTY-PRINSESSE: Rihanna er kjent for sine avslørende antrekk og eggende sceneopptredener, men sier til Alan Carr at hun nå er blitt lei av også å ha en utagerende livsførsel utenfor scenen.
PARTY-PRINSESSE: Rihanna er kjent for sine avslørende antrekk og eggende sceneopptredener, men sier til Alan Carr at hun nå er blitt lei av også å ha en utagerende livsførsel utenfor scenen. Vis mer

- Jeg hater å feste

Popstjernen Rihanna tar avstand fra livsstilen hun nå mener er «avskyelig» og «patetisk».

SEOGHØR.NO: Rihanna (25) har i løpet av sin verdensomspennende Diamonds-turné irritert mange fans ved å være timer forsinket til flere konserter.

En av årsakene til de mange forsinkelsene skal ha vært popstjernens forkjærlighet for vill festing - som blant annet har inkludert å bruke 50.000 kroner på kvinnelige strippere.

Men skal man tro «Pour It Up»-sangeren selv, kan muligens fansen i fremtiden vente seg en mer punktlig og opplagt Rihanna. Da hun gjestet det britiske talkshowet «Chatty Man» denne uken, fortalte hun i hvert fall programleder Alan Carr at hun er lei av festingen.

- I det siste har jeg blitt en streiting. Jeg hater å feste. Jeg vet ikke om det er de høye hælene mine; jeg liker ikke å stå i høyhælte sko i timevis. Jeg vet ikke om det er grunnen, men jeg har blitt så lei av det, innrømmet hun ifølge UsWeekly.

NATTENS DRONNING: En smilende Rihanna avbildet på vei tilbake til hotellet i 5-tiden om morgenen etter en konsert i Amsterdam. Foto: Stella Pictures
NATTENS DRONNING: En smilende Rihanna avbildet på vei tilbake til hotellet i 5-tiden om morgenen etter en konsert i Amsterdam. Foto: Stella Pictures Vis mer

Flau over egen livsførsel

«Stay»-sangeren gjorde tilsynelatende sitt beste for å forklare sin overraskende holdningsendring.

- Jeg vet ikke om det er fordi det er den samme musikken som spilles hver kveld. Kanskje vi trenger noen flere DJ'er, fortsatte hun overfor talkshow-verten.

Og selv om den vakre 25-åringen er kjent for sine vågale bilder på bildedelingstjenesten Instagram, understreket den marihuana-elskende stjernen at livet hennes ikke er så vilt og glamorøs som det kan virke.

- Jeg er en så falsk og tullete rockestjerne. Jeg gjør ingenting, bokstavelig talt. Jeg blir flau over å si det faktisk. Det er avskyelig. Det er jæ**** patetisk, sa hun åpenhjertig om livsstilen sin.

Det kan bli spennende å se om Rihannas nye, ydmyke tone vil gjøre seg utslag i store omveltninger i den omstridte stjernens liv...

LES OGSÅ: Avslører het drøm om Rihanna