FORTSETTER: - Å oppleve "Skal vi danse" sammen med Alexandra, det skjer aldri igjen. Og i respekt for alle kontantkortene som har gått tomme, så sier det seg selv at vi skal trene som aldri før den uka som kommer, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
FORTSETTER: - Å oppleve "Skal vi danse" sammen med Alexandra, det skjer aldri igjen. Og i respekt for alle kontantkortene som har gått tomme, så sier det seg selv at vi skal trene som aldri før den uka som kommer, sier Hallvard Flatland til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Jeg har vurdert å trekke meg

"Skal vi danse"-suksessen velter Hallvard Flatlands VM-planer.

Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag gikk den fjerde runden i høstens "Skal vi danse" av stabelen. Der ble det klart at Henne-redaktør Ellen Arnstad var den som måtte forlate konkurransen.

Én av dem som fortsatt blir å se - minst én lørdag til - er den tidligere TV-profilen Hallvard Flatland, som sammen med sin dansepartner, Alexandra Kakurina, nok en gang imponerte på dansegulvet.

Strålende danseferdigheter til tross: Flatland har den siste tiden vært langt nede i tenkeboksen. 52-åringen har nemlig vurdert å trekke seg fra TV 2-programmet på grunn av VM i shuffleboard, som arrangeres i Florida fra onsdag til søndag neste uke.

Shuffleboard er en idrett som spilles på et brett, enten innendørs eller utendørs, der forskjellige skiver eller pucker blir flyttet rundt ved hjelp av gripestenger.

Hvis Hallvard hadde røket ut av lørdagens "Skal vi danse", ville han altså ha rukket å få med seg mesterskapet i USA.

- I dag var den siste sjansen, ja. Da jeg sa ja til "Skal vi danse", vurderte jeg situasjonen - jeg kaller det en risikoanalyse. Den analysen sa at jeg overlever aldri fire programmer i "Skal vi danse", så dette er et ikke-problem, sa han til Seher.no etter endt dyst fredag.

Den etter hvert svært så danseglade TV-profilen tenkte seg nøye om. Til Seher.no avslører han nå hva han til slutt kom fram til.

- Det er ikke noe problem lenger. Det var, og har vært et problem. Alexandra har hele tiden sagt at jeg skal gjøre det jeg har mest lyst til, men det sier seg jo selv at jeg ikke har mulighet til å kutte ut alle de gledene som hun gir meg på dansegulvet for å dra å spille shuffleboard-VM. Den muligheten kommer igjen, sier Flatland, som utdyper:

- Å oppleve "Skal vi danse" sammen med Alexandra, det skjer aldri igjen. Dessuten har vi mange der ute som vi vet stemmer på oss, og i respekt for alle kontantkortene som har gått tomme, så sier det seg selv at vi skal trene som aldri før den uka som kommer. Og så får de klare seg uten meg i shuffleboard-VM.

Det gleder - naturlig nok - dansepartneren hans, Alexandra Kakurina.

- Jeg sa at han tar det valget selv, men det er utrolig hyggelig at han har lyst til å fortsette. Det er strålende, og jeg gleder meg til neste uke, sier hun til Seher.no.


"Skal vi danse" ser du på TV 2 lørdager klokka 19.30.

LES OGSÅ: Margrete: - Dårlig gjort av dommerne

Se videointervjuet med Hallvard Flatland og Alexandra Kakurina her:

[obj:media:8095]


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.