- Jeg har vurdert å gi opp mange ganger

Den harde dansetreningen setter sine spor på «Mitt Dansecrew»-deltakernes kropper.

KNALLHARDT: Blogger Sophie Elise synes dansetreningen har vært utfordrende, men er glad for at hun ikke har gitt opp. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
KNALLHARDT: Blogger Sophie Elise synes dansetreningen har vært utfordrende, men er glad for at hun ikke har gitt opp. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag var det duket for aller første episode av den nye TV 2-satsingen «Mitt Dansecrew» - hvor åtte kjendiser stiller med eget dansecrew, og skal «breake» seg til topps.

Blant deltakerne er blogger Sophie Elise Isachsen (19), artist Lise Karlsnes (35) og TV 2s permitterte sportsanker Susanne Furøy Wergeland (29), 

19-åringen forteller til Seoghør.no at de merker den tøffe dansingen på kroppen:

- Det har vært slitsomt, og jeg har flere ganger vurdert å gi opp, men siden jeg jobber hjemmefra ellers er det god å ha noe å gå til. Vi trener fire til seks timer om dagen, og jeg merker allerede stor fremgang på kondisen.

Må operere

For den tidligere Briskeby-vokalisten Lise Karlsnes har dansetreningen vært så hard at hun nå er nødt til å operere:

- Jeg tråkket over på tredje trening, og det knakk i foten. Jeg er glad jeg hadde god kondis fra før, for dette er skikkelig toppidrett!

De tre kjendisdamene avslører at de har utviklet stor apetitt både før, under og etter dansetreningen:

- Jeg spiser hele tiden! Jeg elsker å spise - så ikke vanskelig. Her om dagen ble jeg forsinket til en fotoshoot fordi jeg spiste sjokolade, forteller Sophie Elise til Seoghør.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer