- Jeg har vunnet så mange personlige seiere

Rein Alexander fikk trøst av forloveden etter «Stjernekamp»-exit.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag kveld var det duket for country-stemning da artistene i «Stjernekamp» skulle bryne seg på den folkekjære sjangeren.

Men for sangstrupen Rein Alexander gikk ikke kvelden helt som planlagt. Han trakk det korteste strået, og måtte forlate kjendis-konkurransen.

Heldigvis for 40-åringen var forloveden Siw Hege Arntsen (30) raskt ute med å klemme og trøste artisten, og til tross for exit var det en glad og lykkelig mann som tok farvel med konkurransen.

SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

- Det er selvfølgelig trist, men jeg har vunnet så mange personlige seire etter å ha vært med i «Stjernekamp». Jeg er så glad, og går ut med hodet hevet og hatten på snei!, fortalte den joviale artisten til Seoghør.no rett etter direktesendingen.

Rein Alexander og forloveden har planlagt å gi hverandre sine «ja» i løpet av 2013 eller 2014, og for å ha muligheten til å få en langt og godt liv med kjæresten har han gått ned hele 28 kilo.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Et spørsmål ble misforstått av Rein Alexander etter «Stjernekamp»  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer