- Jeg har vondt av deg, gutten min

Mamma Northug trøster Petter etter OL-nedturen.

NÆRT FORHOLD: Det var godt for Petter Northug å få trøst av mamma May etter den mislykkede OL-innsatsen. (Dette bildet er tatt i en annen anledning).
NÆRT FORHOLD: Det var godt for Petter Northug å få trøst av mamma May etter den mislykkede OL-innsatsen. (Dette bildet er tatt i en annen anledning). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Helt siden oktober i fjor har Petter Northug (28) kjempet en desperat kamp for å komme tilbake etter syk­dommen.

Han er blitt hetset, kalt både taper og arrogant – og fått høre at han var ferdig som verdens beste skiløper. Og OL ble ikke det Petter, alle rundt ham og hele Norge hadde håpet.

– Det har vært litt tøft å være mamma med alt som sies og skrives om Petter, innrømmer May Northug (45) til Se og Hør.

Sammen med ektemannen John Northug (56) reiste hun mandag til Sotsji for å støtte sønnen den siste uka. Være der for ham uansett seier eller tap …

May innrømmer at det har vært litt tøft å se sønnen midt i mediestormen.

– Det er utrolig hva folk får seg til å si. Spesielt når du vet hvor mye han har ofret for å være i form i OL. Vi er vant til mye i familien vår, og Petter legger jo opp til en del selv, men denne gangen må jeg si at det har vært ekstra mye, sier May.

Takker foreldrene

Gullgutten selv satt stor pris på å ha mamma og pappa til stede i kampen for å skaffe Norge nye medaljer.

– Det har betydd mye å ha dem her. Familien er det viktigste. Det vanskeligste med å være toppidrettsutøver er å være borte fra dem, sier Petter Northug til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer