- Jeg har visst lenge at jeg har lyst på barn

Thomas «Fingern» Gullestad gleder seg stort til han og Jenny Skavlan blir foreldre i april.

GLEDER SEG: For to måneder siden avslørte Jenny Skavlan og Thomas Gullestad at de blir foreldre til våren.  Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG: For to måneder siden avslørte Jenny Skavlan og Thomas Gullestad at de blir foreldre til våren. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I oktober avslørte kjendisparet Jenny Skavlan (29) og Thomas «Fingern» Gullestad (35) at de venter sitt første barn sammen.

- En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, skrev Thomas på både sin Facebook-profil og Instagram med hashtaggen ‪#‎lillefingern‬.

I et nytt intervju med VG åpner «Klovner i Kamp»-stjernen seg om den kommende papparollen.

- Jeg gleder meg veldig. Barn er meningen med livet. Det er ikke noe å lure på. Jeg har visst lenge at jeg har lyst på barn. I hvert fall fra jeg var 20 år. Da jeg var 28 år, tenkte jeg at det kunne skje når som helst. Jeg har alltid vært klarere på at jeg skulle ha barn enn at jeg skulle gifte meg, sier han åpenhjertig til avisen.

Saken fortsetter under bildet

SAMMEN I LANG TID: Jenny og Thomas var sammen i flere år før de forlovet seg for tre år siden.  Foto: NTB scanpix
SAMMEN I LANG TID: Jenny og Thomas var sammen i flere år før de forlovet seg for tre år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ikke kjærlighet ved første blikk

Jenny og Thomas forlovet seg i 2012 og i april i fjor giftet paret seg. Bryllupet ble holdt på Norsk Design- og Arkitektursenter ved Akerselva i Oslo.

Til VG forteller Thomas, som tidligere i år stakk av med seieren i «Mitt Dansecrew», at det ikke var kjærlighet ved første blikk da han møtte kona si.

GIFT: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad strålte på bryllupsdagen sin. 
 Foto: Se og Hør
GIFT: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad strålte på bryllupsdagen sin. Foto: Se og Hør Vis mer

- Hun var jo dritbra! Men vi brukte litt tid på det. Det var ikke sånn «første blikk»-greier. Men det har vist seg å være det eneste riktige. Nå er vi gift. Og skal ha barn. Herregud, sier han til avisen.

Motedronning

Det var store forventninger til Jenny sin brudekjole før parets bryllup i fjor. Skavlan ble nemlig i 2012 kåret til årets best kledde kjendiskvinne av Jan Thomas.

Hun har også flere ganger blitt hyllet for sin motesans og har oppfordret til gjenbruk med sine «Sy om»-bøker.

Kjolen skuffet derfor ikke. I en elegant, høyhalset kjole med blomsterapplikasjoner og åpen rygg var Jenny vakrere enn noensinne.

Kjolen hadde hun selv designet i samarbeid med moren Janicke Ebbing, som er kostymedesigner.

- Jeg har designet den sammen med min kjære mor. Vi brukte kanskje et halvt år på kjolen, fortalte den vakre bruden til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Jul er ikke nødvendigvis ribbe og snø