STØTTER UANSETT: Kylie Jenner har hele veien vært en stor støtte for sin far Caitlyn Jenner.  Foto: Afp
STØTTER UANSETT: Kylie Jenner har hele veien vært en stor støtte for sin far Caitlyn Jenner. Foto: AfpVis mer

- Jeg har visst at pappa var transkjønnet hele livet

Kylie Jenner avslører at hun hele livet har hatt en mistanke om at faren hennes ønsket å bli en kvinne.

SEOGHØR.NO: I fjor var den tidligere idrettshelten Bruce Jenners (66) - nå Caitlyn - kjønnsskifte en av de største snakkisene verden rundt.

Det var ikke bare et sjokk for publikum, men også for den kjente «Keeping up with the Kardashians»-familien.

Nå innrømmer imidlertid seksbarnsfarens yngste datter Kylie Jenner (18) at hun har hatt en anelse om farens store hemmelighet hele livet.

- Jeg mener, jeg har åpenbart visst om det hele livet, men det ble aldri innrømmet av ham. Jeg ønsket helt ærlig ikke å bli løyet til. Jeg ønsket bare ærlighet og ingen hemmeligheter, forteller 18-åringen under et intervju med bladet Wonderland, ifølge USWeekly.

Glad på hans vegne

Den verdensberømte tenåringen forteller videre at hun nå er svært lykkelig på farens vegne, som i fjor skiftet kjønn og ble en kvinne. 

- Alt er greit for meg, så lenge alle er ærlige. Jeg vil oppmuntre folk til å leve det beste livet, sier hun ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet. 

FØR: Bruce - nå Caitlyn - var gift med Kris Jenner i 23 år før de skilte lag. Foto: wenn.com
FØR: Bruce - nå Caitlyn - var gift med Kris Jenner i 23 år før de skilte lag. Foto: wenn.com Vis mer

Da Kylie gjestet talkshowet «Ellen DeGeneres Show» i november, fortalte hun at hun faktisk liker Caitlyn bedre enn hun likte Bruce.

- Jeg liker henne bedre enn ham. Vi har sminke og klær som felles interesse nå, fortalte hun.

Hans store støtte

Da Caitlyn ble hyllet på Glamour Women of the Year Awards i New York i november, var hennes yngste datter på plass for å støtte. 

For selv om Kylie var syk, fløy hun til andre siden av landet for å støtte sin far. Ifølge internasjonale medier, er hun den av barna som er aller mest åpen for forandringene Caitlyn har gått gjennom.

Caitlyn mottok pris for «Trans Champion» på den prestisjefulle prisutdelingen.

- Kylie ser virkelig ut til å være Caitlyns største fan! Selv om hun både var syk og klaget over en klestabbe på Instagram, hindret ikke dette henne i å støtte Caitlyn, skriver blant annet Hollywoodlife.com.

STOLT: Kylie Jenner deler ofte bilder sammen med pappa Caitlyn både på Instagram og på sin Snapchat-konto.  Foto: Xposure
STOLT: Kylie Jenner deler ofte bilder sammen med pappa Caitlyn både på Instagram og på sin Snapchat-konto. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Kim vil skille seg fra Kanye

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.