- Jeg har virkelig skutt gullfuglen

Alexander Rybak bare måtte ha med seg Ingrid...

TURNEKLAR: - Jeg har fulgte med mye på X Factor, og måtte bare ha med meg Ingrid. Jeg har også skreddersydd sangene til å passe henne, sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: SCANPIX
TURNEKLAR: - Jeg har fulgte med mye på X Factor, og måtte bare ha med meg Ingrid. Jeg har også skreddersydd sangene til å passe henne, sier Alexander Rybak til Seher.no. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: 30. november går den norske sangstjernen Alexander Rybak (24) igang med sin juleturné «Swinging home for Christmas». Første stopp er Sandnes, der han har med seg Mareike Wang som gjesteartist.

Deretter bærer det til Trondheim. Med seg denne gang har han ingen ringere enn Ingrid Haukland, kjent fra årets «X Factor» på TV 2.

Til Seher.no avslører Rybak at han er svært glad for å ha sikret seg den talentfulle jenta til konsertene i Trondheim.

- Jeg har gjort et røverkjøp. Eller... Det blir vel litt feil å si. Jeg har virkelig skutt gullfuglen, sier han på telefon til Seher.no.

Med seg på juleturneen har Alexander Rybak med seg sitt storband, som består av elleve musikere. På hvert sted skal han ha med seg en lokal gjesteartist. Ingrid Haukland er fra Bodø, men siden Rybak ikke gjester denne byen, ville han gjerne ha henne med seg i den byen som lå nærmest hjembyen hennes.

Dermed endte de på Trondheim.

- Jeg har fulgte med mye på X Factor, og måtte bare ha med meg Ingrid. Jeg har også skreddersydd sangene til å passe henne, forteller Rybak, som samtidig avslører at flere X Factor-deltagere skal delta på turneen.

- Ja, jeg skal ha med meg flere, både sangere som røk ut av programmet tidlig og som var med litt lenger. Men hittil er det bare Ingrid Haukland vi har sluppet, sier han hemmelighetsfullt.

Ingrid Haukland bekrefter til Seher.no at hun skal synge med den norske Eurovision-helten 2. og 3. desember.

- Jeg fikk en e-post fra managementet hans, der de skrev at Alexander Rybak selv hadde bedt dem om å kontakte meg med spørsmål om jeg ville være med å synge med ham under julekonserten i Trondheim, sier hun til Seher.no.

Haukland gleder seg nå enormt til å stå på scenen med en så etablert musiker.

- Jeg er en ihuget fan av Melodi Grand Prix, og synes at Alexander Rybak er en utrolig flink og begavet fyr. Jeg går fortsatt rundt og nynner på «Fairytale». Jeg er veldig spent på hvordan det blir å møte ham, jeg får prøve å overtale ham til at vi kan jobbe mer sammen framover. Jeg må smi mens jernet er varmt, sier den tidligere X Factor-deltageren til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her knuser Rybak fela - igjen!