FORNØYD: Helen Flanagan avslører at hun har et stort ego, og at hennes formfulle bryster gir henne mye makt. Foto: FAME FLYNET
FORNØYD: Helen Flanagan avslører at hun har et stort ego, og at hennes formfulle bryster gir henne mye makt. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Jeg har verdens fineste pupper

Modellen Helen Flanagan innrømmer at det ikke er noe i veien med selvtilliten hennes.

SEOGHØR.NO: Helen Flanagan (22) er for tiden en av Storbritannias mest populære modeller, og ble tidligere i år kåret til landets «mest sexy kvinne» av magasinet FHM.

Den veldreide blondinen har også fått mye oppmerksomhet etter at hun ble tatt for butikktyveri og poserte med en pistol mot hodet.

Nå skaper hun nye overskrifter.

- Jeg har verdens fineste pupper. Jeg har aldri sett noen som har finere bryster enn meg. De er fantastiske. Jeg er veldig stolt av dem, og jeg er takknemlig for at de er formfulle. De gir meg mye makt, forteller hun til Daily Star.

I intervjuet skryter 22-åringen også av kroppene til kollegaene Kelly Brook (33) og Michelle Keegan (26), men hun hevder likevel at puppene deres ikke kan måle seg med hennes.

- Jeg føler meg mest sexy når jeg er trygg. Jeg har hatt et ganske stort ego siden jeg var 16 år, men det tror jeg de fleste jenter har, sier hun til nettstedet.

LES OGSÅ: Flanagan kom i korsett på rød løper