- Jeg har veldig skjeve tenner

Men det plager ikke Emma Roberts.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Emma Roberts er superstjernen Julia Roberts' niese, og et av Hollywoods stjerneskudd som er på vei til å bli en virkelig stor stjerne.

Til tross for at hun kun er 20 år gammel, har hun spilt i en rekke filmer, og snart er hun aktuell med grøsseren «Scream 4».

Ifølge nettstedet ShowbizSpy.com, mener 20-åringen at hun har skjeve tenner, noe som visstnok ligger i familien.

- Jeg har veldig skjeve tenner, men de gir meg karakter. Vi i Roberts-familien har flere tenner enn det er plass til i munnen, forteller hun.

En av tingene som overrasket skuespilleren mest under innspillingen av «Scream 4», var at hun likte falskt blod veldig godt.

- Falskt blod lukter som lønnesirup. Det lukter veldig godt, og fordi det var blod overalt, luktet hele settet veldig godt. Det var faktisk så deilig at jeg smakte på det, men det smakte virkelig vondt. Så ikke prøv å drikk falskt blod, sier hun.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Slik holder hun seg i form

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer