KOMPLEKSER: Charlotte innrømmer at hun, i likhet med de fleste andre, har visse komplekser.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
KOMPLEKSER: Charlotte innrømmer at hun, i likhet med de fleste andre, har visse komplekser. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Jeg har veldig mange komplekser

Charlotte Thorstvedt slet med identitetsproblemer og gikk til TV 2s psykolog.

SEHER.NO: Tidligere MTV-VJ Charlotte Thorstvedt (22) har flere ganger toppet lister over Norges mest sexy kvinner, og er et av høstens desidert heteste navn.

Og som programleder for TV 2s nye storsatsing "X Factor" kommer 22-åringen mest sannsynlig til å bli en av landets mest ettertraktede stjerner.

I et ferskt, og svært lettkledd, intervju med herremagasinet MANN innrømmer imidlertid TV-skjønnheten at hun, i likhet med de fleste andre, har komplekser i forhold til seg selv og kroppen sin.

- Jeg har veldig mange komplekser. Mange synes jeg er utrolig teit fordi jeg har disse kompleksene. Men en eller annen gang må man jo kvitte seg med dem også. Jeg har aldri stilt opp så lettkledd i et magasin før. Men det er sommer og sol, det er strand, og det er en naturlig setting, sier hun.

I intervjuet forteller 22-åringen også om hvordan hun har slitt med en identitetskrise den siste tiden, og derfor måtte oppsøke psykolog.

- Jeg gikk til TV 2s psykolog, og fant ut at jeg ikke er alene om å slite med identitetskrise. Det er jo sjelden programmene til TV-folk er en total refleksjon av den de selv er. Derfor har gjerne mannen i gata gjerne en veldig annen oppfatning av deg enn du selv har. Nå har jeg det veldig bra, forteller hun.

Charlotte bor for tiden på Tøyen med musikerkjæresten Ådne Meisfjord, som er vokalist i bandet 120 Days.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ikke ligget med så mange